Κώστας Λογοθέτης: “Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο γίνεται και λίγο διακίνηση μαύρου χρήματος”

 Μία εφ’  όλης της ύλης τοποθέτηση για ζητήματα της επικαιρότητας, έκανε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Πρέβεζα” κ. Κώστας Λογοθέτης στο ΣΤΑΘΜΟ της Πρέβεζας και την εκπομπή ΑΡΙΣΤΕΡΑ του Αμβρακικού με την Ανδριάνα Σολδάτου και το Νίκο Λιβιεράτο.
Για το θέμα της Επιτροπής διαβούλευσης που συνεδρίασε την Παρασκευή στο Δήμο Πρέβεζας και στην οποία απο τα 32 μέλη προσήλθαν μόνο τα 9 ο κ. Λογοθέτης τόνισε πως η επιτροπή αυτή είναι μια πάρα πολύ σοβαρή και μπορεί να κάνει σοβαρό έργο , τόσο με βάση το νόμο όσο και από το γεγονός ότι πρόεδρος της είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαϊλης, ενώ επανέλαβε τα όσα είπε και στην επιτροπή πως θα πρέπει να εξεταστεί ο λόγος για τον οποίο η επιτροπή αυτή δεν παρουσιάζει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Λογοθέτη ο Δήμαρχος της Πρέβεζας συμφώνησε να γίνει αποστολή επιστολών σε όλους τους φορείς που είναι μέλη της επιτροπής και εκείνοι με την σειρά τους να δηλώσουν αν ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην επιτροπή ειδάλλως να αντικατασταθούν, μιας και αυτή η επιτροπή χειρίζεται θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με το επιχειρησιακό πρόγραμμα του δήμου στην οποία ο καθένας μπορεί να καταθέσει την γνώμη του και αφού οι γνώμες συγκεντρωθούν πηγαίνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο παίρνει και τις τελικές αποφάσεις.
Στην ερώτηση του Νίκου Λιβιεράτου για το μήπως τα μέλη που απουσίαζαν αισθάνονται πως οι γνώμες τους δεν εισακούονται και ότι στο τέλος ο Δήμος κάνει τα δικά του ο κ. Λογοθέτης απάντησε πως όντως η άποψη ότι η επιτροπή έχει απαξιωθεί διαχέεται, όμως συμπλήρωσε πως η επιτροπή απαξιώνεται πρώτα από τα μέλη που συμμετέχουν και από τον τρόπο που λειτουργούν. “Αν συμβαίνει αυτό, είναι επιβεβλημένο τα μέλη να καταθέσουν αυτή την άποψη  και να την καταθέσουν  εγγράφως και να καταγγείλουν στην επιτροπή διαβούλευσης. ΑΝ η επιτροπή διαβούλευσης δεν λειτουργεί σωστά είσαι υποχρεωμενος να το καταθέσεις εγγράφως και όχι να σηκωθεί και να φύγεις και να πεις εδώ δεν γίνεται σωστή δουλειά και σηκώνομαι και φεύγω… Εγώ από μια πρώτη άποψη δεν είδα και από τον κ. Δήμαρχο που ήταν εκεί δεν είδα ότι έχουν τέτοια διάθεση απαξίωσης μήπως και εμείς σαν πολίτες την απαξιώνουμε “
Στο θέμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας και της κατάστασης που επικρατεί εκεί ο κ. Λογοθέτης είπε αυτολεξεί ” Το θέμα με Κολυμβητηρίο είναι ένα θέμα μεγάλο το οποίο  θέλει συζήτηση γιατί εκεί γίνεται και λίγο, με συγχωρείτε πολύ που θα το πω διακίνηση μαύρου χρήματος διότι τα παιδιά πληρώνουν σε κάποιους  χωρίς να παίρνουν επίσημες αποδείξεις. Χρησιμοποιούν κάποιοι σύλλογοι το κολυμβητήριο για να κάνουν την δουλειά τους και να εισπράξουν κάποιο αντίτιμο από τα παιδιά κτλ κτλ. Το νόμιμο είναι να είναι οι αποδείξεις σφραγισμένες από την  … να δίνουν λογαριασμό, να υπάρχει προυπολογισμός να τον καταθέτει στην εφορία , να μην επιβαρύνεται μόνο ο Δήμος τα έξοδα λειτουργίας του Κολυμβητηρίου και που δεν τα επιβαρύνεται ο Δήμος τα επιβαρύνονται οι Δημότες κτλ κτλ. Οπωσδήποτε οι αθλητικοί χώροι πρέπει να είναι ανοιχτοί, οπωσδήποτε πρέπει να δέχονται α παιδιά, οπωσδήποτε, εγώ είμαι και γυμναστής και το ξέρω και έχω κάνει άπειρες προτάσεις, αλλά τελικά δεν λειτουργεί κανένας και κάποιοι …Αυτό είναι ένα θέμα που απαιτεί πολύ προσοχή και πολύ οργάνωση γιατί δυστυχώς υπάρχουν και πολλές σκιές εκεί μέσα “


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites