Δευτέρα, 23/04/2018

Και ο μήνας έχει 9 … Κάθε χρόνο τα ίδια χάλια στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας!

 Ο Ιούνιος κοντεύει στα μέσα του, το καλοκαίρι έχει φθάσει για τα καλά, όμως στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας μοιάζει να διανύει  χειμώνα και μάλιστα βαρύ ….
Δυστυχώς κάθε χρόνο το Κολυμβητήριο της πόλης γίνεται αντικείμενο δημοσιογραφικής έρευνας και όχι για καλό.
Ο βάτραχος της εικόνας δυστυχώς δεν είναι αυτός του παραμυθιού και όσοι και αν μαζευτούν να τον φιλήσουν δεν πρόκειται να γίνει πρίγκηπας ούτε η πισίνα που για αρκετό καιρό είναι το σπίτι του θα γίνει «παλάτι» ως δια μαγείας.

Κάθε χρόνο και αφού οι εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου από τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, το κολυμβητήριο ετοιμάζεται προς χρήση τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.

 Κάθε χρόνο οι πολίτες ελπίζουν πως τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο όμως κάθε χρόνο μένουν με την ελπίδα.
Είναι προφανές ότι λείπει το όραμα από την σημερινή δημοτική αρχή η οποία έχει αφήσει στην μοίρα τους όλους τους αθλητικούς χώρους της πόλης μας και το παράδειγμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της Πρέβεζας είναι το πιο τρανταχτό…

 Βέβαια το θέμα δεν έχει μόνο αυτή την πλευρά.Πρόκειται για βρώμικα λιμνάζοντα νερά, αποικία κουνουπιών κ.α τα οποία θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την δημόσια υγεία και κυρίως όσων αθλούνται στα διπλανά γήπεδα μπάσκετ και τένις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ