Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017
Ιούν 28, 2017 - Τετ
Preveza GR
Άνεμος 1 m/s, ΒΒΔ
Πίεση 759.06 mmHg
21°C
Υγρασία 94%
Σύννεφα -
Konstas
Ψητοπωλείο ψήνεσαι
Nissan
Alila

Έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας στην Πρέβεζα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΕΦΕ Πρέβεζας μετά από 8 χρόνια παρουσίας στο χώρο της φωτογραφίας και στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης της Πρέβεζας και θέλοντας να κάνει ένα επιπλέον βήμα στην ανοδική της πορεία, ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 1ου Φεστιβάλ Φωτογραφίας και βίντεο σε συνεργασία με το Δήμο Πρέβεζας από τις 23 Ιουνίου μέχρι και τις 2 Ιουλίου 2016 στην Πρέβεζα.
Το 1ο φεστιβάλ φωτογραφίας και βίντεο πρόκειται να αποτελέσει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα ατομικών και ομαδικών εκθέσεων φωτογραφίας και προβολών βίντεο, πλαισιωμένο από ποικίλες εκδηλώσεις όπως, κυκλικό τραπέζι για τη φωτογραφία και το βίντεο, εγκατάσταση (installation), διαλέξεις, παρουσίαση περιφερειακών φωτογραφικών λεσχών, portfolio review κ.α. με κύριο στόχο να φέρει την τοπική κοινωνία πιο κοντά στην τέχνη της φωτογραφίας, του βίντεο και της εγκατάστασης (installation). Θα αναδειχθούν οι καλλιτεχνικές πτυχές της τέχνης της φωτογραφίας και του βίντεο. Θα παρουσιαστεί το έργο όχι μόνο καταξιωμένων αλλά και νέων δημιουργών δίνοντάς τους την ευκαιρία να καταθέσουν και να μοιραστούν με το κοινό τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες κατά το 3ήμερο των κορυφαίων εκδηλώσεων στις 24-26 Ιουνίου 2016.
Τέλος, η ΕΦΕΠ φιλοδοξεί να αποτελέσει τόσο το φεστιβάλ όσο και η πόλη της Πρέβεζας πόλος έλξης για τους φίλους της σταθερής και της κινούμενης εικόνας.
Καλλιτεχνικός Δ/ντης του φεστιβάλ: Δρ. Γρηγόρης Βλασσάς, καθηγητής φωτογραφίας στο ΤΕΙ Αθήνας
Οργανωτική Επιτροπή: Κατερίνα Κορωναίου, πρόεδρος, μέλη: Χρήστος Κάτσανος, Γιάννης Βουρβούλακας, Τάσος Αντωνίου, Βελισσάρης Νάτσος, Θεόφιλος Καζαντζίδης, Χρυσούλα Λιβανού και Ιωάννης Βέλλης.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Cuba beach bar

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Ταβέρνα Σκάλωμα
Mango
Lithos
Chill box
Καλλίνικος

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ