Δευτέρα, 28/05/2018

Επιτυχημένος ο φετινός απολογισμός των παραστάσεων της Μετροπόλιταν Όπερα στην Πρέβεζα

Επιτυχημένος τόσο  από  τον αριθμό εισιτηρίων όσο -πολύ περισσότερο- και από το  ενδιαφέρον του κόσμου κρίνεται  και ο φετεινός απολογισμός των παραστάσεων της Μετροπόλιταν Οπερα  της Νέας Υόρκης οι οποίες μεταδίδονται για έβδομη  συνεχή  χρονιά απευθείας  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.
Οι παραστάσεις της σεζόν ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2015 και η αυλαία ¨επεσε” στις 16 Απριλίου 2016  ενώ το  κοινό της περιοχής είχε την δυνατότητα να παρακολουθήσει εντυπωσιακές παραγωγές όπως ο Οθέλος, ο Μαγικός Αυλός, οι Αλιείς Μαργαριταριών και η Μαντάμ Μπατερφλάϊ.
Συνολικά  στις παραστάσεις  δόθηκαν 513 εισιτήρια ενηλίκων και 123 ανηλίκων ενώ  με τις εισπράξεις που έφτασαν στις 4.344.00 ευρώ  καλύφθηκε σχεδόν εξολοκλήρου το κόστος των δικαιωμάτων προβολής.
Η χρονιά έκλεισε με ένα μικρό παθητικό της τάξης  των 119,50 ευρώ  ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάθε παράσταση  είχαν  ελεύθερη πρόσβαση τουλάχιστον 20 με 30 μαθητές από σχολεία της πόλης και όχι μόνο.

Το κοινό που παρακολουθεί   τις  παραστάσεις της Μετροπόλιταν Οπερα της Ν.Υ είναι  “φανατικό” και   προέρχεται όχι μόνο  από την Πρέβεζα  αλλά και από   γειτονικές πόλεις όπως η Λευκάδα, η Αρτα ακόμη και το Αγρίνιο .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ