Εικόνες ντροπής στο Δημοτικό Γήπεδο του Αγίου Θωμά στην Πρέβεζα

 Σε συνέχεια της υπόσχεσης που σας είχαμε δώσει με αφορμή τις άστοχες δηλώσεις της Δημοτικής Αρχής Πρέβεζας στην απέλπιδα προσπάθεια της να απαντήσει σε καταγγελίες του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου “Πρέβεζα”΄κ. Κώστα Λογοθέτη στο ΣΤΑΘΜΟ της Πρέβεζας. Να θυμίσουμε λοιπόν ότι σε κάποιο σημείο της απάντησης του Δήμου Πρέβεζας αναφέρονταν στο εξής :  “Ο κ. Λογοθέτης μιλάει για επιβάρυνση της Δημοτικής αρχής με έξοδα λειτουργίας των Δημοτικών χώρων. Μήπως θα έπρεπε στο γενικότερο πλαίσιο κατά τον κ. Λογοθέτη να κλείσουν όλοι οι Δημοτικοί χώροι και τα παιδιά μας να στραφούν αποκλειστικά στον ιδιωτικό τομέα ή προς άλλες κατευθύνσεις; Δεν αποτελεί κατά τον κ. Λογοθέτη καταστατική υποχρέωση της κάθε Δημοτικής αρχής η παροχή χώρων άθλησης προς όλους τους Δημότες οι οποίοι επιβαρύνονται και με Δημοτικά τέλη για τον λόγο αυτό;
Θα σταθούμε λοιπόν στην φράση με τα τονισμένα γράμματα και θα σας δείξουμε πως η Δημοτική μας αρχή σέβεται τα χρήματα των δημοτών που πληρώνουν Δημοτικά Τέλη για να μπορούν τα παιδιά τους να έχουν αξιοπρεπής χώρους άθλησης. Ιδού λοιπόν πως ο Δήμος Πρέβεζας κατανοεί την καταστατικής του υποχρέωση να παρέχει χώρους άθλησης προς όλους τους Δημότες …

Μπορεί λοιπόν στο Δημοτικό Γήπεδο του Αγίου Θωμά να στρώθηκε πρόσφατα πλαστικός χλοοτάπητας, όμως σε τι να χρησιμεύσει αφού ο υπόλοιπος χώρος βρίσκεται σε μαύρο χάλι … Σε αυτά τα σημεία κάποτε ήταν εξέδρα για να παρακολουθούν αγώνες, οι φίλαθλοι. Σήμερα είναι αποκλεισμένη από τα αγριόχορτα και δεν υπάρχει τρόπος πρόσβασης, ενώ η ίδια η εξέδρα είναι κατασκουριασμένη.

 Ίδια και χειρότερη κατάσταση και στα αποδυτήρια, βρωμιά, δυσωδία, σπασμένα τζάμια και τα αγριόχορτα, να εμποδίζουν την πρόσβαση.

Και το χάλι δεν σταματά στους γύρω χώρους. Ακόμα και ο αγωνιστικός χώρος και ο χλοοτάπητας που πρόσφατα “κόσμησε” το Δημοτικό Γήπεδο του Αγίου Θωμά παρουσιάζει προβλήματα μιας και στη μέση του χλοοτάπητα φυτρώνουν αγριόχορτα.Ενώ στην παρακάτω εικόνα βλέπετε ένα δείγμα τέρματος το οποίο είναι άκρως επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα όποιου θελήσει απλά να παίξει ποδόσφαιρο σε αυτό το χώρο!

Κάπως έτσι λοιπόν κατανοεί ο Δήμος Πρέβεζας την καταστατική του υποχρέωση να παρέχει ανοιχτούς αθλητικούς χώρους στους Δημότες του, οι οποίοι μάλιστα πληρώνουν και Δημοτικά Τέλη για την συντήρηση τους.

Θα συστήναμε λοιπόν στην Δημοτική Αρχή του κ. Μπαίλη όταν γράφει τέτοιου είδους Δελτία τύπου να είναι ιδιαίτερα προσεκτική αφού η πραγματικότητα είναι πιο αποστομωτική από τα λόγια!!!!Μήπως είναι ώρα λοιπόν ο Δήμος της Πρέβεζας να προσγειωθεί στην πραγματικότητα;;;


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites