Δυναμικό ΠΑΡΟΝ της Πρέβεζας στην Γενική Συνέλευση της ΠΟΣΕΗ


« Ομαδικότητα είναι η ικανότητα

να συνεργούμε για ένα κοινό όραμα …

Είναι το καύσιμο που επιτρέπει σε συνηθισμένους ανθρώπους

να πετυχαίνουν ασυνήθιστα αποτελέσματα »

Andrew Carnegie(Σκωτσεζο-Αμερικανός βιομήχανος ο οποίος ηγήθηκε της τεράστιας επέκτασης της αμερικανικής χαλυβουργίας στα τέλη του 19ου αιώνα.

Αυτά τα λόγια , που κοσμούσαν την γενική συνέλευση, αποτελούν θεωρούμε και το βασικό μήνυμα  που η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων(ΠΟΣΕΗ) ήθελε να δώσει.

 Να εμφυσήσει ελπίδα και αισιοδοξία και ένα μήνυμα ενότητας  ανάμεσα στα μέλη της .Δηλαδή τους εκλεγμένους εκπροσώπους από τα πρωτοβάθμια σωματεία , καθώς και τους Προέδρους των σωματείων από όλη την Ελλάδα, που παρίστανται  και έδωσαν το δυναμικό παρόν , παρόλη την οικονομική στενότητα και τα έξοδα  μετακίνησης και διαμονής.Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Νομού Πρέβεζας έδωσε δυναμικό παρόν  στην γενική συνέλευση .Ο Πρόεδρος του συνδέσμου  Σταύρου Κών/νος  στη σύντομη ομιλία του , αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο Πειραιά για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία, είπε τα εξής :« ‘Ολοι παλεύουμε για το ιδιο πράγμα , να επιβιώσουμε ,όλοι περιμένουμε από τον έναν και τον άλλο, να μας βοηθήσει από τη μία περιμένουμε από την ΠΟΣΕΗ,  από την άλλη από την κυβέρνηση  να λύσει το φορολογικό , αν δεν προσπαθήσουμε μόνοι μας να σώσουμε τον εαυτό μας,  δεν πρόκειται ποτέ να γίνει τίποτα .Περιμένουμε απο όλους τους άλλους, αν δεν κινηθούμε εμείς, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα , αν δεν σπάσουμε αυγα δεν πρόκειται να γίνει ομελέτα . Αν δεν συγκρουστούμε δεν θα γίνει τίποτα , θα μας βρίσουν ,θα μας φωνάξουν , αλλά πρέπει να παλέψουμε …»

Στην γενική συνέλευση συζητήθηκαν τα βασικά προβλήματα του κλάδου, έγινε ο οικονομικός απολογισμός του προηγούμενου έτους και δρομολογήθηκαν οι νέες κινήσεις και ενέργειες που απαιτούνται για την προστασία των νόμιμων ηλεκτρολόγων, την εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας και πολλά άλλα θέματα που απασχολούν το κλάδο είτε σε τοπικό , είτε σε εθνικό επίπεδο.

Την  εκδήλωση άνοιξε και ολοκλήρωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κασαπίδης, απευθύνοντας χαιρετισμό στους συναδέλφους  από όλη την Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος του σωματείου Πειραιά , Δημήτριος Μουστάκας  που ήταν και ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης.
Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Νομού Πρέβεζας


Share on Google Plus

Γράφει η mypreveza gr

Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΕΔ (Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων). Αρχισυντάκτρια του mypreveza.gr