Οι 4 εποχές στο Μύτικα της Πρέβεζας κάνουν το καλοκαίρι μας εξωτικό!

Λίγα μόλις μέτρα από την φημισμένη, αλλά ήρεμη παραλία του Φάρου στο Μύτικα Πρέβεζας, σε ένα δροσερό, φιλικό και προσεγμένο περιβάλλον, βρίσκεις το Εστιατόριο – Ταβέρνα 4 Εποχές.

  Το άψογο service,τα περιποιημένα πιάτα και οι τιμές που είναι κάτι περισσότερο από προσιτές κάνουν τις 4 Εποχές το στέκι που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της γεύσης και της ποιότητας!

 Γεύση, Απόλαυση, Διασκέδαση, Παρέα…Αυτές είναι οι 4 Εποχές!
Ένα εξαιρετικό εστιατόριο με τα πιο νόστιμα θαλασσινά, τις περίφημες σαλάτες (σας προτρέπουμε να δοκιμάστε την χωριάτικη με Ντάκο και ξύδι βαλσάμικο), τα χειροποίητα ορεκτικά και…την πιο δυνατή σχάρα, με ολόφρεσκα κρεατικά!

 Απολαύστε το μεσημεριανό ή το βραδινό σας γεύμα στον πανέμορφο κήπο με τον ίσκιο και την δροσιά των δένδρων να σας χαλαρώνουν από την ένταση της καθημερινότητας και διαλέξτε από την πλούσια κάβα του Εστιατορίου μεγάλη ποικιλία  Ελληνικών Κρασιών, γνήσιο Ηπειρώτικο Τσίπουρο και Ούζο ή ότι άλλο εσείς επιθυμείτε για να το συνοδεύουν.

Με γνώση και μεράκι, ο Μάστερ Σεφ Χρήστος Πρίφτης και η ομάδα του ικανοποιούν τις γαστριμαργικές σας ορέξεις και φέρνουν όλες τις εποχές στο πιάτο σας!!!

4 Εποχές – Στο Μύτικα Πρέβεζας!


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites