Καλοκαιρινό το σκηνικό του Καιρού στην Ήπειρο-Ξεπέρασε τους 30 Βαθμούς η Θερμοκρασία


Καλοκαιρινό αναμένεται το σκηνικό του καιρού το Σαββατοκύριακο στην Ήπειρο με τον υδράργυρο να ξεπερνάει τοπικά τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου. Πιο αναλυτικά:
Ηλιοφάνεια και λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις στο εσωτερικό της Ηπείρου τις απογευματινές ώρες , με μικρή πιθανότητα για τοπικές μπόρες στα ανατολικά ορεινά τμήματα , περιμένουνε το Σάββατο 28 Μαΐου 2016. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς στα παράκτια τμήματα, 15 έως 30 βαθμούς στα πεδινά και ορισμένες ημιορεινές περιοχές και από 8 έως 25 βαθμούς στα ορεινά. Οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς έως 3 μποφόρ, ενώ αισθητή θα είναι τις θερμές ώρες της ημέρες η παρουσία της θαλάσσιας αύρας στις...
παράκτιες περιοχές.Την Κυριακή, 29.5.2016, αναμένουμε μικρή περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας 1 με 2 βαθμούς, ξεπερνώντας έτσι τοπικά τους 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί έως και 4 μποφόρ. Λίγες μόνο σποραδικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις απογευματινές ώρες σε ορεινές κυρίως περιοχές.Ο ζεστός καιρός θα συνεχιστεί και τη νέα εβδομάδα.Αναλυτική πρόγνωση καιρού για περιοχές της Ηπείρου:


Share on Google Plus

Γράφει η mypreveza gr

Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΕΔ (Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων). Αρχισυντάκτρια του mypreveza.gr