Έχασε την μάχη ο 28χρονος Γιώργος Πεπόνης

Ένας νέος άνθρωπος, ένας αγαπητός σύντροφος χάθηκε. Ο Γιώργος Πεπόνης, στα 28 του μόλις χρόνια, έχασε τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή και έφυγε με χαμόγελο στα χείλη. Ο Γιώργος ήταν φοιτητής του Οικονομικού τμήματος στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ υπήρξε συνοδοιπόρος στην προσπάθεια και στελέχωσε το ψηφοδέλτιο της σε όλες τις εκλογικές μάχες που έλαβε μέρος. Στην κηδεία του, σήμερα, Πέμπτη 12 Μάη, τον αποχαιρέτησε πλήθος ανθρώπων, η οικογένειά του, οι φίλοι, οι σύντροφοι και συναγωνιστές, οι συμπαίκτες του στον Αετό Νήσου όπου…
έπαιζε ποδόσφαιρο.Η «Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα» και η «Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο», αποχαιρέτησαν τον Γιώργο με μια ανακοίνωση:«Γιώργο, ξέρεις, μερικές φορές, δε μπορείς να γράψεις μια αράδα, οι λέξεις δραπετεύουν ή κρύβονται, τα στόματα σφαλίζουν και τα μάτια κοιτάζουν, μα δε βλέπουν. Είναι στις δύσκολες ώρες. Στους αποχαιρετισμούς. Τώρα που ανοίγει ο καιρός, εσύ κίνησες για το μεγάλο ταξίδι. Μας είπες μόνο “Ψυχή Βαθιά” κι ύστερα χαμογέλασες.Γιώργο, υπήρξες συνοδοιπόρος στην προσπάθεια της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ να προβάλλει αποφασιστικά στην ηπειρώτικη και γιαννιώτικη κοινωνία μία άλλη τελείως διαφορετική, ριζοσπαστική και ανατρεπτική πολιτική πρόταση. Γιατί τα όνειρά σου είχαν μπόι, ήταν απλά, ανθρώπινα και εφικτά. Ήταν όνειρα για τους πολλούς. Σπουδαία όνειρα που συντροφεύουν τους όμορφους ανθρώπους.Γιώργο, τους πιο δύσκολους αποχαιρετισμούς έχουμε με πείσμα – χρόνια τώρα – το συνήθειο να τους κάνουμε δύναμη και ελπίδα.Ως «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ» και «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΗΠΕΙΡΟ» εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά σου και στους φίλους σου.Καλό ταξίδι Γιώργο! Δώσε χαιρετίσματα σε κείνους που θα ανταμώσεις. Τους ήρωες, τους όμορφους, τους απλούς ανθρώπους».

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΗΠΕΙΡΟ


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Βασίλης Βράστος : Ένας σπουδαίος συνδικαλιστής υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Ιωαννιτών

26/09/2023, 6:46 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πραγματοποιήθηκε Διήμερο Εκδηλώσεων στους Καλαρρύτες

03/08/2023, 2:31 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννενα : Νεκρή 21χρονη – Την παρέσυρε φορτηγό

06/07/2023, 7:26 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τι κάνουν τα Plásmata την τελευταία τους εβδομάδα στα Γιάννενα

03/07/2023, 7:23 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Σεμινάριο επιμόρφωσης για εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Γεωπάρκο Βίκου-Αώου

18/06/2023, 11:58 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας στα Γιάννενα αύριο Δευτέρα 19 Ιουνίου

18/06/2023, 10:56 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites