Έδωσε και πάλι ζωή στους Αγίους Αποστόλους το 2ο Ποδηλατικό Πικ Νικ Εποχής

Εικόνες μιας άλλης εποχής είδαμε για ακόμα μία φορά στις κατασκηνώσεις των Αγίων Αποστόλων,ένα από τα ομορφότερα σημεία της Πρέβεζας, με πλούσια βλάστηση και θέα στον Αμβρακικό Κόλπο.

Πλήθος ποδηλάτων ξεκίνησαν στις 11:00 το πρωί από την Πλατεία Ανδρούτσου και κάνοντας μια υπέροχη σε ομορφιά διαδρομή από το Βαθύ, έφθασαν στον χώρο των παλαιών κατασκηνώσεων στους Αγίους Αποστόλους.

“Είχαμε να παίξουμε έτσι από παιδιά” η ατάκα της φίλης Δέσποινας (ξέρει εκείνη) και ήταν όντως έτσι, αφού μικροί και μεγάλοι ένιωσαν και πάλι παιδιά παίζοντας κλασσικά παιχνίδια όπως αμπαλί, μήλα, χούλα χούπ κ.α.

Η φύση ανοίγει τα μυαλά και βοηθάει στην αυτοσυγκέντρωση και για αυτό το κιόσκι της Σκακιστικής Ένωσης ήταν και πάλι στην θέση του, ενώ αυτή τη φορά οι πιο μερακλήδες έφεραν μαζί τους και ψησταριές μπαίνοντας κατευθείαν στο …. “ψητό”.

Οι Φίλοι Επιτραπέζιας αντισφαίρισης Πρέβεζας είχαν και αυτοί ενεργό συμμετοχή στο Πικ Νικ δίνοντας το δικό τους στίγμα, με τον εξοπλισμό τους να βρίσκεται στο …επίκεντρο!!!

Σε περίοπτη θέση και οι κλασσικές βέσπες που έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα.
Για την πραγματοποίηση αυτής της πολύ όμορφης εκδήλωσης συνέβαλαν φορείς και ομάδες της Πρέβεζας και συγκεκριμένα το Εικαστικό Εργαστήρι Παντοκράτορα, η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία / Παράρτημα Πρέβεζας, το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας, η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Πρέβεζα”, η Σκακιστική Ένωση Πρέβεζας, ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Θωμά, ο Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Πρέβεζας, ο Σύλλογος Φίλων του «Αμπαλί» Πρέβεζας  και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Πρέβεζας.

Στόχος των διοργανωτών ήταν η ανάδειξη και προβολή αυτού του  φυσικού και ανεκμετάλλευτου πλούτου της πόλης μας που κινδυνεύει με ολοσχερή καταστροφή,  η ανάσυρση στη μνήμη της παλιάς Πρέβεζας της παρέας και της αλληλεγγύης, η  διασκέδαση, η φιλία, η χαρά και το …κέφι όλων και για ακόμα μία φορά των πέτυχαν.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σήμερα η Δορυφορική μετάδοση της Όπερας “Τραβιάτα” στην Όαση

05/11/2022, 10:42 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Έναρξη δορυφορικών μεταδόσεων από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου 

18/10/2022, 1:00 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις “Νύχτες Ποίησης” στον Κήπο του Λαού ο Θωμάς Ιωάννου

06/09/2022, 9:52 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“ Αγιαντζίκ-Αρχάγγελος δυο πατρίδες” στο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου

05/08/2022, 11:00 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η έκθεση ζωγραφικής “Αιολική Γη ” του Στέλιου Καγιαδάκη στην Δημοτική Πινακοθήκη Γιάννης Μόραλης

18/07/2022, 5:58 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Γλυπτική «ΔΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ» – Μια συνέντευξη του Πρεβεζάνου γλύπτη

23/02/2022, 6:12 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο Αρχαίο Ωδείο Νικόπολης παρουσιάστηκε η παράσταση «Τρωάδες» από την θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ

29/08/2021, 11:08 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“Μαργιόλα- Τέσσερις Γενιές” στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

05/08/2021, 7:52 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites