Απεργιακή συγκέντρωση στην Εφορία από το ΠΑΜΕ Πρέβεζας

Απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το πρωί στην Εφορία στην Πρέβεζα, μετά από σχετικό κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Πρέβεζας και της γραμματείας του ΠΑΜΕ, με αφορμή την 24ωρη απεργία στο δημόσιο.
Οι ταξικές δυνάμεις έδωσαν από το πρωί τη μάχη της περιφρούρησης της απεργίας, πραγματοποιώντας κατάληψη στο κτίριο της εφορίας, αναρτώντας παράλληλη γιγαντοπανό στο οποίο ήταν κυρίαρχο το σύνθημα : «πάρτε πίσω το νόμο – λαιμητόμο».
Την κεντρική ομιλία στη συγκέντρωση πραγματοποίησε, ο Γιώργος Μισηρλής, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Α΄ Βαθμού Ν. Πρέβεζας, ο οποίος αναφέρθηκε στη σκληρή αναμέτρηση που έγινε το προηγούμενο διάστημα από το εργατικό λαϊκό κίνημα στην περιοχή και πανελλαδικά, ενάντια στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς κυβέρνησης – ΕΕ – μονοπωλιακών ομίλων για το ασφαλιστικό, η οποία έδειξε τη μεγάλη δύναμη που έχει ο εργαζόμενος λαός, σε συμμαχία με τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα και οδήγησε στο να μην έχει έρθει ακόμη για ψήφιση στη βουλή το νομοσχέδιο – λαιμητόμος για το ασφαλιστικό. Στη συνέχεια απεύθυνε  κάλεσμα κλιμάκωσης ούτως ώστε να συνεχιστεί ακόμη πιο αποφασιστικά και δυναμικά ο αγώνας, προκειμένου να μην περάσουν οι σχεδιασμοί κυβέρνησης – ΕΕ – επιχειρηματικών ομίλων, προκειμένου να μην φτάσει στη βουλή για ψήφιση το νομοσχέδιο – έκτρωμα που διαλύει τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης, να μην περάσει η νέα φοροληστεία και τα υπόλοιπα αντεργατικά μέτρα. Σε άλλο κομμάτι της ομιλίας έγινε αναφορά στην αναγκαιότητα για το εργατικό – λαϊκό κίνημα να είναι σε ετοιμότητα προκειμένου να δώσει άμεση απάντηση, με 48ωρη γενική – πανεργατική απεργία, σε περίπτωση που η κυβέρνηση τολμήσει, παρά τη γενική κατακραυγή να φέρει στη βουλή για ψήφιση το σφαγείο των νέων μέτρων.

Γραμματεία Πρέβεζας του ΠΑΜΕ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενός κακού, μύρια έπονται; ίσως και όχι!

21/03/2020, 4:14 μμ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΥΓΕΙΑ

Όχι φόβος, μόνο προσοχή…

20/03/2020, 10:37 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ομόφωνο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου

12/03/2018, 1:14 μμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει για τους 58 επιπλέον κλάδους που υποχρεούνται να εγκαταστήσουν POS»

12/03/2018, 12:02 μμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιπλέον 850 αεροπλάνα θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του Ακτίου το 2018

06/02/2018, 11:58 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites