Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017
Ιούν 26, 2017 - Δευ
Preveza GR
Άνεμος 3 m/s, ΒΑ
Πίεση 758.31 mmHg
26°C
Υγρασία 74%
Σύννεφα -
Konstas
Ψητοπωλείο ψήνεσαι
Nissan
Alila

Τον Μάιο «ρίχνουν» θεμέλια στους Αγίους Αποστόλους!

Στις 15 Μαίου, μετά την Κυριακή του Θωμά θα πραγματοποιηθεί η θεμελίωση του Ιερού Ναού των Αγίων ΑΠοστόλων στο ομώνυμο δασάκι στην Πρέβεζα.
Η ημερομηνία  «κλείστηκε» σε  συνάντηση που είχε ο Σύλλογος για την ανέγερση του Ναού με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομο.
Οι απαραίτητες εργασίες θα ξεκινήσουν νωρίτερα αφού ο Σύλλογος έχει πραγματοποιήσει όλη την  προετοιμασία και έχει συγκεντρώσει τις πιό συμφέρουσες προσφορές  αξιοποιώντας και την μεγάλη εθελοντική διάθεση που έδειξαν επαγγελματίες της πόλης προκειμενου να  συμβάλλουν στην ανέγερση του Ναού .
Να θυμίσουμε  ότι ο Ναός θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από την  κατάρρευση της παλιάς εκκλησίας  των Αγίων Αποστόλων  την οποία προκάλεσε η διάβρωση του εδάφους.
Χάρη στην άοκνη προσπάθεια  των μελών του Συλλόγου   συγκεντρώθηκαν  ήδη 12.300 χιλ.ευρώ από προσφορές  πολιτών ενώ  το ενδιαφέρον που υπάρχει για συγκέντρωση χρημάτων είναι ακόμη μεγάλο.
Ο Ναός θα είναι περίπου  70 τ.μ  και η κατασκευή του  θα δένει απόλυτα με το περιβάλλον και το αισθητικό δάσος με τα υπεραιωνόβια δέντρα που θα τον περιβάλλει

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Cuba beach bar

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Ταβέρνα Σκάλωμα
Mango
Lithos
Chill box
Καλλίνικος

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ