Μεγαλειώδης Νίκη του Α.Ο Πρέβεζας …3-0 την Αναγέννηση Άρτας και πρωτιά στο Πρωτάθλημα

 Ήταν αδιαμφισβήτητα το μεγάλο Ντέρμπι του πρωταθλήματος και αυτό φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Σε έναν πραγματικά εκπληκτικό αγώνα ο Α.Ο Πρέβεζας αγωνίστηκε εντός έδρας για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής στο Βόλεϋ με την δεύτερη στην βαθμολογία Αναγέννηση Άρτας.

 Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σημαντικό αφού κρίνονταν η πρώτη θέση στο πρωτάθλημα , η οποία εξασφαλίζει το πλεονέκτημα στα play offs.

 Ο Α.Ο Πρέβεζας ο οποίος παρά την νίκη με 3-0 σετ έχει παράπονα από την διαιτησία και δικαιολογημένα αφού έκανε τραγικά λάθη.

 Χαρακτηριστική η φιγούρα του Βασίλη Ζήση, ο οποίος σε κάθε λάθος απόφαση έσπευδε να τα πει ένα …χεράκι στον διαιτητή ο οποίος στο τέλος του έδειξε την κίτρινη κάρτα.

 Ο Λεωνίδας Σακκάς με τα εκπληκτικά του σερβις, ο Χατζής με τα φαρμακερά καρφιά του και ο Βασίλης Ζήσης, ο οποίος ήταν η ψυχή της ομάδας και καθάριζε στις δύσκολες στιγμές ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν. Ο Ιάσωνας Κανέλλος στα δύο πρώτα σετ δεν είχε εγκλιματιστεί απόλυτα στον αγώνα, όμως σε καίριες φάσεις στο 3ο σετ ανέβασε απόδοση και βοήθησε και αυτός την ομάδα του να νικήσει.

 Στο πρώτο σετ ο Α.Ο Πρέβεζας έδειξε να μπαίνει δυνατά στον αγώνα και αν δεν έκανε αρκετά λάθη όπως και στο σύνολο, θα το είχε πάρει πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το σκορ 26-24.

Οι παίκτες του Γρηγόρη Τσεκούρα οι οποίοι έδειξαν να μην επικοινωνούν πολύ καλά στην υποδοχή, σε αρκετά σημεία του αγώνα, στις κρίσιμες φάσης έδειξαν στόφα νικητή.

Στο δεύτερο και τρίτο σετ η Αναγέννηση κατάφερε στα μέσα και των δύο σετ να αποκτήσει προβάδισμα στο σκορ με έναν πόντο, αυτό όμως δεν έκαμψε την ψυχολογία των παικτών του Α.Ο Πρέβεζας, οι οποίοι ήταν αποφασισμένοι για την νίκη και την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα.

Τα σετ 3-0 (26-24, 25-23, 25-22)
Μετά το τέλος του αγώνα οι πανηγυρισμοί ήταν ξέφρενοι με τους παίκτες του Α.Ο Πρέβεζας να γίνονται ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. στο Βόλεϋ
Για τον Α.Ο Πρέβεζας: Γρηγόρης Τσεκούρας (προπονητής) , Σωτηρίου, Ζήσης, Πηλιοκατέρος, Κανέλλος, Χατζής, Σωτηρίου, Κασιώρας,Παππάς, Άρμπυρος, Χριστοφορίδης, Μπουτόπουλος, Μπάμπης.

Για την Αναγέννηση Άρτας: Λεμονίδης (προπονητής) , Μπασούκας, Λαϊνάς, Χατταρι,Τασηνίκος,Τσίρας, Κωστούλας, Γανας,Τσουμάνης,Παυλάκης, Νταλίπης.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites