Εντυπωσιακή η συμμετοχή στην Γενική συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου στα Γιάννενα

Σε άριστο κλίμα και με εντυπωσιακή συμμετοχή από τα μέλη, έγινε η Γενική συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου στα Ιωάννινα.Στο πρώτο μέρος της Συνέλευσης υπήρξε η Λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου, Επικύρωση του Οικονομικού Απολογισµού έτους 2015, ανακοινώθηκε η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και ο Προϋπολογισµός έτους 2016. Αποφασίστηκε ημερομηνία εκλογών για το ΔΣ και την Εξελεγκτική Επιτροπή της Ένωσης η Κυριακή 03 Απριλίου 2016 ενώ εκλέχτηκε και η 3μελής εφορευτική επιτροπή. Υποψηφιότητες για τα παραπάνω όργανα της Ένωσης μπορούν να υποβληθούν εώς και την…
03 Μαρτίου 2016.Στο δεύτερο μέρος της Συνέλευσης υπήρξε παρουσίαση από το Δ.Σ. της Ένωσης των θεμάτων που στοχεύει στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ακολούθησε ενδιαφέρουσα ανοιχτή συζήτηση με όλους τους παρευρισκόμενους, για πολλά θέματα που απασχολούν τους Στρατιωτικούς.Στην εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας που ακολούθησε στον χώρο του ξενοδοχείου μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων κ. Κίτσιος Κώστας, από την Ένωση Στρατιωτικών Θεσσαλίας ο κ. Κουκουράβας Στέφανος, από τον ΣΕΕΝΣΑ ο κ. Κωνσταντινίδης Κώστας, από την ΕΣΠΕΑΜΘ ο κ. Ηρακλής Μίχας, από την Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων ο Πρόεδρος της κ. Βούλγαρης Βαγγέλης καθώς και μεγάλος αριθμός συναδέλφων με τις οικογένειές τους.Η Ένωση ευχαριστεί τα μέλη της για την στήριξή τους και την παρουσία τους στην Γενική μας Συνέλευση καθώς και την Δνση του ξενοδοχείου OLYMPIC για την διάθεση της αίθουσας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Βασίλης Βράστος : Ένας σπουδαίος συνδικαλιστής υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Ιωαννιτών

26/09/2023, 6:46 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πραγματοποιήθηκε Διήμερο Εκδηλώσεων στους Καλαρρύτες

03/08/2023, 2:31 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννενα : Νεκρή 21χρονη – Την παρέσυρε φορτηγό

06/07/2023, 7:26 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τι κάνουν τα Plásmata την τελευταία τους εβδομάδα στα Γιάννενα

03/07/2023, 7:23 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Σεμινάριο επιμόρφωσης για εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Γεωπάρκο Βίκου-Αώου

18/06/2023, 11:58 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας στα Γιάννενα αύριο Δευτέρα 19 Ιουνίου

18/06/2023, 10:56 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites