ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ: Απέβαλλαν μαθητές στην Πρέβεζα λόγω αποκριάς!!!

Δεν ξέρουμε αν οι καθηγητές της Πάτρας θα είχαν την ίδια αντίδραση αφού εκεί ζουν για το Καρναβάλι και την αποκριά, πάντως ορισμένοι καθηγητές της Πρέβεζας απέδειξαν περίτρανα πόσο αναχρονιστές είναι.
Αντί να ενθαρρύνουν τους μαθητές τους να ενισχύσουν με την συμμετοχή τους  στην Πρεβεζάνικη Αποκριά και σε κάθε είδους πολιτιστική δράση του τόπου, τιμωρούν αυτά τα παιδιά γιατί θέλουν το σχολείο τους και οι συμμαθητές τους για ένα Σάββατο να ξεσκάσουν από τις σκοτούρες και από τα διαβάσματα.
Την ίδια ώρα που διευθυντές Δημοτικών Σχολείων και γυμνασίων μαζί με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων οργανώνουν ομαδικά την κάθοδο τους στο Καρναβάλι, δυο καθηγητές του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας, δηλαδή η μειονότητα, αποβάλλει μαθητές από το σχολείο λόγω αποκριάς.
Η προκλητική ιστορία που εκτυλίχθηκε στον 1ο ΓΕΛ Πρέβεζας, που μαζί με το 2ο ΓΕΛ, βγάζουν γκρουπ αλλά και άρμα για την Μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, το Σάββατο 12 Μαρτίου έχει ως εξής. Οι μαθητές διοργανωτές από το 1ο ΓΕΛ Πρέβεζας, από το Γκρουπ 129 “THE TOURIST 225 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ”, ζήτησαν αρχικά από τον Λυκειάρχη τους, να ενημερώσουν τα τμήματα του σχολείου, για το Γκρουπ και να συγκεντρώσουν συμμετοχές. Η πρώτη αντίδραση του καθηγητή ήταν: “Εδώ είμαστε σχολείο, δεν είμαστε Καρναβάλια, δεν σας δίνω άδεια, να το κάνετε αυτό.” Μετά οι μαθητές-διοργανωτές του Γκρουπ παρακάλεσαν τον ίδιον, να κάνει αυτός την ενημέρωση ότι το σχολείο, συγκεκριμένα το 1ο ΓΕΛ Πρέβεζας, βγάζει το παραπάνω Γκρουπ και όσοι θέλουν να συμμετέχουν. Πέρασε περισσότερο από μία βδομάδα, χωρίς ο καθηγητής να έχει ενημερώσει κανένα τμήμα για την πολιτιστική δράση του σχολείου! Οι μαθητές -διοργανωτές του Γκρουπ πήραν την πρωτοβουλία και πέρασαν από τα τμήματα, πέρασαν από 8 καθηγητές που ήταν συνεργάσιμοι και έγινε η ενημέρωση στα παιδιά, όμως έφτανε μια καθηγήτρια, για να αρχίζει να φωνάζει και να λέει στους μαθητές: “Περάστε έξω” αυτό δεν άρεσε ούτε στους μαθητές που ήταν στην τάξη, με αποτέλεσμα να φωνάζουν. Η ίδια φανερά εξαγριωμένη φώναζε: “Θα εισηγηθώ να φάτε απόβολή”. Τελικά οι μαθητές διοργανωτές του Γκρουπ, έφαγαν μία μέρα αποβολή! Το μόνο που εμείς σημειώνουμε είναι ότι αυτοί οι καθηγητές θα πρέπει να ντρέπονται, για την συμπεριφορά τους, απέναντι σε μαθητές, που συμμετέχουν σε πολιτιστικά δρώμενα, με πολιτιστική δράση του ίδιου τους, του σχολείου! 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites