Βάζει τον Κοσμά Κορωναίο στην θέση του ο Μιλτιάδης Κλάπας

Ψηλά στην επικαιρότητα για ακόμα μία βδομάδα παραμένει το θέμα του Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας και το θερμόμετρο να ανεβαίνει και πάλι στο Κόκκινο στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας που έγινε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου. Ο επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας” κ. Μιλτιάδης Κλάπας απαντησε μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook στο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κοσμά Κορωναίο και αντιπρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, στις κατηγορίες τις οποίες εξαπέλυσε ο Δεύτερος για ανυπαρξία του κ. Κλάπα σχετικά με το θέμα όταν εκείνος ήταν Δήμαρχος.  
Διαβάστε το κείμενο του κ. Κλάπα
Σχετικα με την αναϕορα του κου Κορωναιου στην συνεδριαση του Δημοτικου Συμβουλιου στις 27 Ιανουαριου οτι ο κος Μουτζουρης ηρθε στην Πρεβεζα το 2008 για το master plan του λιμανιου και δεν βρηκε κανεναν ϕορεα να ενημερωθει και να συζητησει θεματα του λιμενα παραθετω τα εξης πραγματικα περιστατικα:
1. Το 2008 ο κος Μουτζουρης ηταν πρυτανης του Εθνικου Μετσοβειου Πολυτεχνειου και δεν κατειχε κυβερνητικη θεση που να σχετιζεται με τον οποιδηποτε τροπο με την λιμενικη πολιτικη. Την θεση του γενικου
γραμματεα λιμενικης πολιτικης στο Υπουργειο Ναυτιλιας την κατελαβε το 2012 στην κυβερνηση Σαμαρα δηλαδη 4 χρονια αργοτερα. Μονο απο αυτο τεκμηριωνεται η χονδροειδης προσπαθεια να αποκρυψει τις σημαντικες ευθυνες της σημερινης Δημοτικης Αρχης για την υποβαθμιση του εμπορικου λιμανιου την τροποποιηση
του master plan και την ιδιωτικοποιηση δημοσιων χωρων.
2 Αυτο περαιτερω τεκμηριωνεται απο την εκδηλωση που πραγματοποιησε το Τεχνικο Επιμελητηριο με την
προεδρια του κου Δημητρη Παππα την ανοιξη του 2013 για να διαμαρτυρηθει για την τροποποιηση αυτη που εγινε τον απριλιο του 2013 (επι της θητειας της σημερινης Δημοτικης Αρχης ) ,που ηταν αντιθετη με οσα οι ϕορεις (Δημος, Νομαρχια, ΤΕΕ Λιμενικο Ταμειο ) απο το 2010 ειχαμε απο κοινου προτεινει σε δυο συναντησεις μας με τον τοτε γενικο γραμματεα του υπουργειου εμπορικης ναυτιλιας οταν βρισκονταν σε εξελιξη η μελετη του master plan.
3. Το 2008 ο κος Μουτζουρης επισκεϕθηκε την Πρεβεζα προσκεκλημενος του Δημου Πρεβεζας ως Πρυτανης του Πολυτεχνειου για να επισκευθει το εργο της προστασιας απο την διαβρωση στην Κυανη Ακτη του οποιου την μελετη ειχε κανει και για να δει το ϕαινομενο της διαβρωσης της ακτης απο ψαθακι εως Αγιο Θωμα . Στην ομαδα μαλιστα των επιστημονων που τον συνοδευε συμμετειχε και η συμπολιτισα μας και δημοτικη συμβουλος σημερα κα Στελλα Βαρτελατου.
4.Θα μπορουσα να παραθεσω πληθως στοιχειων που αφορουν εγγραφα και συναντησεις με τους αλλους φορεις (Νομαρχια, ΤΕΕ κλπ) που αποδεινυουν το αβασιμο της αναφορας αυτης.
Ειναι επομενως αυταποδεικτο οτι η αναϕορα του κυριου Κορωναιου ειναι παντελως αστηρικτη και ψευδης. Μια ατυχης προσπαθεια αντιπερισπασμου για την αρνηση παρα τις επανειλλημενες δεσμευσεις τοσον της Προεδρου του Λιμενικου Ταμειου οσο και του Δημαρχου για να συζητηθει το θεμα του λιμανιου στο Δημοτικο Συμβουλιο.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites