Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης στον Πάνο Καλλίτση

Από θαύμα σώθηκε ο Πάνος Καλλίτσης.

google_ad_client = “ca-pub-4768773519146702”;
google_ad_slot = “4085196240”;
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 90;

Ο γνωστός hair stylist και make up artist έπεσε, το βράδυ του Σαββάτου, θύμα δολοφονικής επίθεσης. Ήταν έξω από το σπίτι του στην περιοχή του Λυκαβηττού όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν άγνωστοι με σκοπό να τον ληστέψουν. Μαζί του ήταν και η σύζυγός του, Έλενα Χριστοπούλου η οποία τραυματίστηκε ελαφρά. 

google_ad_client = “ca-pub-4768773519146702”;
google_ad_slot = “4085196240”;
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 90;

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όσα περιγράφει η Έλενα Χριστοπούλου για την επίθεση


Ο Πάνος Καλλίτσης νοσηλεύεται στο Γ. Γεννηματάς σε σοβαρή κατάσταση, αλλά ευτυχώς εκτός κινδύνου. Η μία σφαίρα τον βρήκε στο πόδι κι η άλλη στο θώρακα. Η επέμβαση που έπρεπε να γίνει πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό του ήταν η κουμπάρα του, Ελεονώρα Μελέτη.





Συγκινημένη μίλησε και η Κατερίνα Καραβάτου, το πρώι της επόμενης μέρας, μέσα από την εκπομπής της “Στα καλά καθούμενα”. Διατηρούν πολλά χρόνια φιλική σχέση και όπως τόνισε η ίδια είναι για εκείνη οικογένειά της.


ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου για τον κολλητό της φίλο


Εκτός από κολλητός της είναι και ο άνθρωπος που επιμελείται το look της. Είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύονται οι γυναίκες της τηλεόρασης και του θεάματος, προκειμένου να έχουν ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Έχει στο portfolio του συνεργασίες με όλα τα ονόματα της ελληνικής showbiz.





Ποιος είναι ο Πάνος Καλλίτσης 


Μετράει είκοσι χρόνια στο χώρο της ομορφιάς και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι η δουλειά του είναι η μεγάλη του καψούρα. “Έχω γεννηθεί για να κάνω αυτή τη δουλειά”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε παλαιότερή του συνέντευξη στο περιοδικό People.


Το μικρόβιο ήταν θέμα γονιδίων, καθώς ο πατέρας του ήταν γνωστός κομμωτής της εποχής του. Γεννημένος στην Αθήνα και μεγαλωμένος στον Πειραιά, σε ένα σπίτι γεμάτο γυναίκες. Έπαιξε κι αυτό σημαντικό ρόλο στην πορεία του. 





“Ήμουν ο βενιαμίν της οικογένειας και αυτό με βοήθησε να πάρω πολλή αγάπη από τις γυναίκες και να ξέρω πώς μπορώ να τη δίνω. Νιώθω τις γυναίκες, τις αισθάνομαι, τις ακούω, και αυτό είναι μεγάλο προτέρημα όσον αφορά τη δουλειά μου”, είχε πει στη Χριστίνα Ζάχου.


Τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του πορείας ξεκίνησε ως κομμωτής, ενώ λίγο καιρό αργότερα ασχολήθηκε και με το μακιγιάζ. 





Μετρά τρία χρόνια σπουδών κομμωτικής και make up στην Ελλάδα. Στη συνέχεια βρέθηκε στη Μέκκα της μόδας, το Λονδίνο, για να τελειοποιήσει τις γνώσεις στο αντικείμενο που επέλεξε. Παράλληλα με τα μαθήματα, συμμετείχε σε μεγάλα shows στη βρετανική πρωτεύουσα και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Επόμενος σταθμός οι Βρυξέλλες, όπου κέρδισε υποτροφία και έγινε μέλος της σχολής του Vidal Sasoon.


Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ξεκινάει αμέσως μια λαμπερή καριέρα και το όνειρό του γίνεται πολύ γρήγορα πραγματικότητα. Ο Πάνος έχει μοναδικό ταλέντο στο να μεταλλάζει ένα πρόσωπο σε “persona”. Στόχος του είναι να κάνει τους πελάτες του να νιώθουν μοναδικοί ενώ η σχέση του με τον κόσμο της ομορφιάς είναι σχέση ζωής.





Τα περιοδικά φιλοξενούν συνεχώς δουλειές του και στο ενεργητικό του προστίθενται δεκάδες εξώφυλλα που γίνονται ανάρπαστα. Η λίστα των πελατών του πλούσια και εντυπωσιακή, καθώς περιλαμβάνει διαφημιστικές καμπάνιες, μουσικά video clips, fashion shows, tv shows, διαγωνισμούς ομορφιάς και editorial μόδας.





Κι ενώ όλες οι γυναίκες απολαμβάνουν να τις φροντίζει και να τις κάνει ξεχωριστές, υπάρχει και μία που του φέρνει αντίρρηση. Αυτή είναι η γυναίκα του, Έλενα Χριστοπούλου.





Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων και μετά από τρία χρόνια αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. 


“Κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο η συνεργάτις μου, η Ξένια Κόντου, από ένα στούντιο όπου φωτογραφιζόταν η Εύη Αδάμ και ο Πάνος επιμελούνταν το μακιγιάζ και τα μαλλιά. Μου λέει “Πρέπει να γνωρίσεις τον Καλλίτση. Δεν ξέρω πώς μου έσκασε. Πιστεύω πως με αυτό τον τύπο θα είστε μαζί”. Δεν γνωριζόμασταν καν με τον Πάνο τότε. Κάποια στιγμή βγήκαμε μαζί με μεγάλη παρέα. Δεν γίναμε αμέσως ζευγάρι, το ταλαιπωρήσαμε λίγο, υπήρξε πολύ πιπέρι πριν, αλλά καταλήξαμε μαζί”, περιγράφει η Έλενα στην Σόνια Καζόνι και το περιοδικο People.


Παντρεύτηκαν το 2011, μετά από 3,5 χρόνια σχέσης. Ο γάμος τους είχε άρωμα ελληνικού κινηματογράφου. “Ο Άγιος Νικόλας είναι ένα πολύ όμορφο γραφικό εκκλησάκι. Εκεί είχαν κάνει γυρίσματα πολλοί μεγάλοι Έλληνες ηθοποιοί, όπως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη”, είχε δηλώσει τότε στο TLIFE.





ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις κι άλλες φωτογραφίες από το γάμο τους


“Θυμάμαι πως την ημέρα του γάμου μας δεν ήθελε να τη φτιάξω. Στη γυναίκα μου επεμβαίνω στα πάντα, όμως έχω την τύχη να μη με χρειάζεται. Ο μεγάλος σκοτωμός μας είναι με τα φρύδια. Ξέρω πως είναι πολύ ιδιαίτερο ένας άντρας να ασχολείται με τόσο γυναικεία θέματα. Εγώ, όμως, ασχολούμαι και θεωρώ ότι είναι αντρική δουλειά. Οι γυναίκες είναι σαν τα λουλούδια που πρέπει να ανθίζουν και την περίοδο της ανθοφορίας πρέπει να τις καταλαβαίνεις και να συμβάλεις”, εξηγεί στο περιοδικό People.
πηγή tlife.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites