Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ο Προϋπολογισμός Εσόδων-Εξόδων του Δήμου Πάργας

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία  σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου Πάργας, την Τετάρτη 20-1-2016, ο Προϋπολογισμός Εσόδων-Εξόδων του Δήμου  Οικονομικού Έτους 2016 .
Ο Προϋπολογισμός του 2016, ύψους 8.867.636,79 ευρώ, ψηφίστηκε από τους παρόντες Δημοτικούς Συμβούλους της συμπολίτευσης ενώ καταψηφίστηκε στο σύνολό του  από τις  παρατάξεις της αντιπολίτευσης, εκτός από έναν Δημοτικό Σύμβουλο   ο οποίος υπερψήφισε μόνο το σκέλος των μισθοδοτικών απολαβών των υπαλλήλων και των εργατών που εργάζονται στο Δήμο.
Στην τοποθέτησή του κατά τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Πάργας κ.  Αντώνης Νάστας μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Οι δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες που βιώνουν οι Δήμοι όλης της χώρας, η μείωση των κονδυλίων και η ανυπαρξία κινήτρων, αποτελούν «αγκάθια» για την άμεση υλοποίηση των στόχων και των έργων που έχουμε αναλάβει ως Δημοτική Αρχή. Είμαστε όμως αποφασισμένοι, με σωστή οργάνωση και  πειθαρχία να ανταπεξέλθουμε και να συνεχίσουμε και αυτή τη χρονιά να αναπτύσσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Δήμο μας.

Δυστυχώς, ενώ οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης γνωρίζουν την πραγματικότητα και τις μικρές οικονομικές δυνατότητες που έχουμε, σε συνδυασμό με  τις περικοπές που έχουν υποστεί όλοι οι Δήμοι της χώρας, καταψήφισαν τον Προϋπολογισμό. Το θλιβερό σημείο της υπόθεσης είναι το γεγονός, πως εκτός από μία  εξαίρεση, δεν καταδέχτηκαν να ψηφίσουν ούτε τη μισθοδοσία των υπαλλήλων και  των εργατών του Δήμου μας, που κάθε μέρα μοχθούν και εργάζονται για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites