Δευτέρα, 28/05/2018

ΠΡΕΒΕΖΑ ΠΑΝΤΟΥ: Τέσσερις σπουδαίοι Βολεϊμπολίστες από την πόλη μας στην Αναγέννηση Άρτας

Τέσσερις σπουδαίοι Βολεϊμπολίστες από την Πρέβεζα ο Δημήτρης Λαϊνας, ο Τσουμανης Βασιλης,ο  Τσιρης Ηλιας  και ο  Νταλιπης Γιαννης συμβάλλουν τα μέγιστα και θα λέγαμε ότι έχουν βασικό ρόλο στην πολύ καλή πορεία της Αναγέννησης Άρτας στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας στο Βόλεϋ.
Η Ομάδα της Αναγέννησης η οποία είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από τον Α.Ο Πρέβεζας στο Πρωτάθλημα και μετρά μόνο μία ήττα από την Ομάδα του Ερμή Ηγουμενίτσας παλεύει για να είναι εκείνη που θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας στο Βόλει¨.
Οι 4 Πρεβεζάνοι παίκτες με την μεγάλη εμπειρία τους βοηθούν καθοριστικά στην οργάνωση του παιχνιδιού της Αναγέννησης και την κάνουν πραγματικά δύσκολο αντίπαλο για όποια ομάδα βρεθεί στον δρόμο της.
Αξίζει να σημειώσουμε πως η Αναγέννηση είναι η μόνη ομάδα που έχει νικήσει τον Α.Ο Πρέβεζας σπάζοντας το αήττητο της Πρεβεζάνικης ομάδας στο πρωτάθλημα, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να την περάσει στην βαθμολογία. Η συνέχεια του πρωταθλήματος αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσα αφού οι δύο ομάδες που ξεχωρίζουν δεν έχουν δικαίωμα στο λάθος ….
Πρέβεζα παντού …Πρέβεζα και στην Αναγέννηση Άρτας!  

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ