Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017
Ιούν 26, 2017 - Δευ
Preveza GR
Άνεμος 3 m/s, ΒΑ
Πίεση 758.31 mmHg
22°C
Υγρασία 88%
Σύννεφα -
Konstas
Ψητοπωλείο ψήνεσαι
Nissan
Alila

Ο Σύλλογος Εμποροεπαγγελματιών του Iστορικού Κέντρου Πρέβεζας συμμετέχει ενεργά στην τουριστική Προώθηση της πόλης

 
Ο Σύλλογος Εμποροεπαγγελματιών του Iστορικού Κέντρου Πρέβεζας στην προσπάθεια του να εντάξει το ιστορικό Κέντρο της Πρέβεζας στο ευρύτερο τουριστικό προϊόν του Νομού αποφάσισε τα εξής :
1) Υπεύθυνη σε θέματα τουρισμού όρισε την κυρία Παππά Θεοδώρα, γραμματέα του Συλλόγου, η οποία ήρθε ήδη σε επαφή με το Σύλλογο Ξενοδόχων, το Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων, το Σύλλογο Εστιατόρων και με την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Πρέβεζας.
2)Θα εκδοθεί δισέλιδο έντυπο με όλα τα αξιοθέατα του Ιστορικού Κέντρου (Βενετσιάνικο Ρολόι, Σαιτάν Παζάρ, Καρυωτάκης, ταβέρνες με φρέσκο ψάρι, καφές με θέα τον Αμβρακικό) και με όλες τις δράσεις του Ιστορικού Κέντρου ( Στάμνες το Μ. Σάββατο, κ.α.). Θα μοιραστεί σε όλα τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και με αυτό θα εκπροσωπηθεί το ιστορικό Κέντρο σε όλες τις εκθέσεις του εξωτερικού που συμμετέχουν η Περιφέρεια, ο Δήμος, ο Σύλλογος ξενοδόχων και άλλοι φορείς της περιοχής μας.
Η πρώτη εκπροσώπηση θα είναι στην έκθεση μαζί με την Περιφέρεια στα Τίρανα 5-6 Φεβρουαρίου όπου θα συμμετέχει και η κυρία Παππά Θεοδώρα με το υλικό του ιστορικού Κέντρου.
Επίσης αποφασίστηκε στη συνέλευση της Τουριστικής επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας να συμμετέχουμε κι εμείς μαζί με τους άλλους φορείς στις εκθέσεις που θα γίνουν στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία για να προβάλουμε το Ιστορικό Κέντρο και να βοηθήσουμε κι εμείς σε όλη αυτή τη συλλογική προσπάθεια που γίνεται στην περιοχή μας.

 

Ζητάμε λοιπόν κι εμείς τη βοήθεια και στήριξη σε όλη την προσπάθεια μας.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Cuba beach bar

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Ταβέρνα Σκάλωμα
Mango
Lithos
Chill box
Καλλίνικος

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ