Κυριακή, 22/04/2018

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς άνοιξε τις πύλες του στην Πρέβεζα-Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια!

Εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν σήμερα Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 στο Χριστουγεννιάτικο Χωρίο της Χαράς στην Πρέβεζα.

 Ο κόσμος που θέλησε να το δει από κοντά ήταν πάρα πολύς και γέμισε ασφυκτικά την πλατεία δικαστηρίων

 Μουσική, χορός, τραγούδι και γιορτινή διάθεση επικράτησε στην έναρξη του Χριστουγεννιάτικου χωριού από μικρούς και μεγάλους σκορπώντας λίγη χρυσόσκονη και δίνοντας χαρά στην σκληρή πραγματικότητα που ζούμε όλοι.

 Το ζαχαρόσπιτο , το σπίτι των ξωτικών , το σπιτάκι του Αγίου Βασίλη, την Φάτνη και πολλές ακόμη αγαπημένες γωνιές επισκέφθηκαν οι μικροί μας φίλοι όπου τους υποδέχθηκαν οι εθελοντές που είναι η «ψυχή» της προσπάθειας που ξεκίνησε από το Δήμο Πρέβεζας πριν τέσσερα χρόνια.

Αύριο Σάββατο από τις 11 το πρωί σας περιμένουμε στην γιορτή που διοργανώνει το Κέντρο Ψυχικής Υγείας-Ιατροπαιδαγωγικό Kέντρο Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας-Κέντρο Ημέρας «Ίριδα» & η Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας 87,9. Ποικίλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους με τον Καραγκιόζη, τη λουλουδένια τον ο Άγιο Βασίλη αλλά και με χριστουγεννιάτικες κατασκευές, ζωγραφική προσώπου, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από το ΚΑΠΗ, τον ξενώνα «Εστία» και το Μουσικό σχολείο, νόστιμες λιχουδιές αλλά και έκθεση χριστουγεννιάτικων εκθεμάτων.Να θυμίσουμε ότι το Χωριό της Χαράς θα υποδέχεται τους επισκέπτες του μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ.

Με πληροφορίες και φωτογραφίες και από την Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = «//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3»; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Zumba® Kids with Faih – Pa’ Bailar Dance Studio
Χριστουγεννιάτικο Χωριό 18/12/2015
Δημοσιεύτηκε από Φαιη Σουϊδα στις Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ