Δευτέρα, 23/04/2018

Στα Χανιά τα Χρήματα από το Santa Run δόθηκαν σε ιδρύματα-Στην Πρέβεζα;;;;

Ένα πρωτοφανές κύμα γιορτής και αλληλεγγύης «πλημμύρισε»  τους κεντρικούς δρόμους και το παλιό λιμάνι των Χανίων που χρωματίστηκαν από το κόκκινο ποτάμι που δημιούργησαν περίπου 6500 Άγιοι Βασίληδες που συμμετείχαν στο 5ο Santa Run που οργανώθηκε και φέτος με στόχο την ενίσχυση ιδρυμάτων που φροντίζουν παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας.
Από τις τέσσερις προηγούμενες διοργανώσεις έχουν δοθεί σε ιδρύματα για παιδιά 151.304 ευρώ από το σωματείο του Santa Run. Φέτος σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς συγκεντρώθηκαν 90.000 ευρώ.
Στην Πρέβεζα η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και έτυχε θερμής υποδοχής από τον κόσμο, ωστόσο θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε ποιο είναι το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις διάφορες δραστηριότητες και ποια θα είναι η τύχη του….Εκτός αν η διοργάνωση που … «βούλιαξε » την Πρέβεζα μπήκε «μέσα».
Τελειώνοντας αυτή η γιορτή μάλιστα, αρκετοί ήταν  εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι  παρότι διαφημίστηκε πως το Carouzel  θα ήταν δωρεάν την ημέρα του Santa Run, οι γονείς πλήρωσαν κανονικά το εισιτήριο των 2€ όπως και τις καθημερινές ερχόμενοι αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη!
Μία επίσης παραφωνία στην όλη αυτή ιστορία που θα πρέπει να μας προβληματίσει είναι το γεγονός ότι παρόλο που η Δημοτική Αστυνομία και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου γνωμοδότησαν αρνητικά για το στήσιμο του Καρουζελ στο συγκεκριμένο σημείο του Ιστορικού Κέντρου προτρέποντας να βρεθεί άλλο, το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας  τους έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια!!! Αλήθεια με ποιο σκεπτικό;;;Και ποιους ήθελε να εξυπηρετήσει;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ