Σε κλίμα συγκίνησης ο Νίκος Γεωργάκος αποχαιρέτησε το προσωπικό του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Σε κλίμα συγκίνησης, ο απερχόμενος Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας, κ.Γεωργάκος, το μεσημέρι της Τρίτης αποχαιρέτησε το Ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου .Έτσι, όσοι από το προσωπικό του νοσοκομείου θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον κ.Γεωργάκο, βρέθηκαν στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του νοσοκομείου.

 Εκεί, ο κ.Γεωργάκος, εμφανώς συγκινημένος μίλησε στους παρευρισκόμενους, κάνοντας μια σύντομη ομιλία όπου μεταξύ άλλων ανέφερε, “Θέλω να δηλώσω ότι καμία διοικητική απόφαση δεν μπορεί να παύσει τον χτύπο της καρδιάς και της άριστης συνεργασίας. Σας θαυμάζω και σας τιμώ για το έργο σας και την υπεράνθρωπη, πολλές φορές, προσπάθεια να καλυφθούν οι ανάγκες ώστε να παραχθούν οι σωστές υπηρεσίες στους πολίτες της Πρέβεζας. Διοικητής έγινα αλλά πάνω από όλα είμαι Πρεβεζάνος και αγαπώ τον τόπο μας και τους συμπατριώτες μας, τις οικογένειες και τα παιδιά μας όσο τίποτε άλλο. Για αυτό και μόνο προσπάθησα και προσπαθήσαμε όλοι μαζί ως ένα σώμα και μια ψυχή για να προσφέρουμε το καλύτερο στην Πρέβεζα.  Τώρα μεν αποσυνδέθηκα βιαίως από το σώμα αλλά κανείς δεν μπορεί ν με αποκόψει από την ψυχή της ομάδας μας και της κοινής μας προσπάθειας. Σήμερα είμαι εδώ με τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου, τους ανθρώπους που προσπάθησα να υπηρετήσω.  Διότι αν γνωρίζεις το έργο αυτό που γίνεται, υπηρετείς τους εργαζόμενους και δεν τους διοικείς. Όσο για το τι εγώ, προσωπικά, πέτυχα με συχνές συγκρούσεις στο υπουργείο θα σας το παρουσιάσω με συνέντευξη τύπου την ημέρα που θα παραλάβει ο νέος διοικητής που με χαρά θα τον ενημερώσω, από πολιτικό πολιτισμό και θα του σταθώ δίπλα του ως αγνός Πρεβεζάνος.  Θα σας πω όμως ότι θα δώσω μια συνέντευξη τύπου την Παρασκευή πριν την Μεγάλη Εβδομάδα του Πάσχα για ένα λόγο που καλά θα καταλάβετε τότε.”

 Συνεχίζοντας ο κ.Γεωργάκος, ευχαρίστησε τα τοπικά ΜΜΕ, λέγοντας Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την συνεργασία στις καλές στιγμές αλλά και για τη δυναμική κι αυστηρή κριτική που όταν δεν γίνεται με ιδιοτέλεια και σκοπό μόνο παραγωγική καλή για τον τόπο μας, μπορεί να είναι. Ήρθα ως Πρεβεζάνος να διοικήσω το νοσοκομείο για το καλό της Πρέβεζας, αποχωρώ από διοικητής πάντα ως Πρεβεζάνος που θα συνεχίσω να προσφέρω για τον τόπο από όποιο ρόλο οι περιστάσεις αλλά και οι συμπολίτες με οδηγήσουν, κατέληξε ο κ.Γεωργάκος.

 Αμέσως μετά τον λόγο πήραν μερικοί εκ των παρευρισκόμενων όπου όλοι ευχαρίστησαν για την διετή αυτή συνεργασία τον κ.Γεωργάκο, ανέφεραν πως δημιούργησε ένα οικείο και ζεστό κλίμα μεταξύ των ίδιων και το γραφείο του Διοικητή, και πως η πόρτα του ήταν πάντοτε ανοιχτή να ακούσει με προσοχή το οτιδήποτε είχαν να του πουν. “Δεν υπάρχουν πάντα λόγια για να εκφράσουμε την εκτίμηση και τον θαυμασμό μας μπροστά στην όμορφη προσπάθεια, που θέλει να ξεπερνάει τα εμπόδια, που δεν υπολογίζει την κόπωση, που στρώνει την προοπτική, που φωτίζει τα σκοτάδια, που σέβεται τον άνθρωπο στις δύσκολες στιγμές του …”

“Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία σας και τη συμπαράστασή σας στις ανάγκες του Τμήματός μας.”
“Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία της ζωής με υγεία και οικογενειακή ευτυχία!”

Με εκτίμηση το προσωπικό του Τμήματος Κινήσεως Ασθενών.

Αξίζει όμως να αναφέρουμε την σύντομη ομιλία του Διευθυντή της Καρδιολογικής κλινικής κ.Οικονόμου, ο οποίος από τη μια εξήρε το έργο του κ.Γεωργάκο τον οποίον και ευχαρίστησε για τις προσπάθειες που έκανε για την ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου, από την άλλη όμως στάθηκε καταπέλτης κατά της 6ΥΠΕ όπου, όπως ανέφερε ο κ.Οικονόμου εν έτη 2015 κυριαρχούν τα κομματικά κριτήρια, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα «προσόντα» του νέου Διοικητή, αφού όλοι γνωρίζουν ότι θα είναι με καθαρά κομματικά και όχι αξιοκρατικά κριτήρια. Έπειτα, στο τέλος αυτής της αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης ο κ.Γεωργάκος τους χαιρέτησε έναν  προς έναν, ενώ πέρασε και απ’ όλες τις κλινικές να χαιρετήσει όλους όσους που για διαφόρους λόγους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην αίθουσα.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites