Παρασκευή, 27/04/2018

Προσφορά αγάπης στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας

Ο Δήμος Πρέβεζας, ευχαριστεί θερμά την κα Αλεξάνδρα Μίχου,  για την δωρεά του ποσού των 300,00 € στη μνήμη του αγαπημένου της γιου Νικολάου Μίχου, για την οικονομική ενίσχυση της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης και τον εμπλουτισμό της με νέες εκδόσεις.                                               
                                                         
 Η πολύχρονη οικονομική στήριξη της κ. Αλεξάνδρας Μίχου στο κοινωνικό έργο της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης και στον εμπλουτισμό της με νέες εκδόσεις, ιδιαίτερα σε μια τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για την τοπική κοινωνία, που μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη, προκειμένου να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας έτσι ώστε να καταστήσουμε τη βιβλιοθήκη ένα σύγχρονο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης, ενημέρωσης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας.

  Τα βιβλία που θα εμπλουτίσουν τη βιβλιοθήκη μας θα επιλεγούν με αξιολογικά και αντικειμενικά κριτήρια μέσα από έγκυρα περιοδικά του βιβλίου, από βιβλιοκριτικές εφημερίδων και ηλεκτρονικών  μέσων, έτσι ώστε η δωρεά της κ. Μίχου στη μνήμη του γιου της Νικολάου, να αποτελέσει μια σημαντική βιβλιογραφική πηγή γνώσεων, που θα  ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των αναγνωστών μας και κυρίως των νέων μας.       
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ