Τρίτη, 22/05/2018

Τραγούδι είπαν δυνατά…Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο live του Παιδικού Διαγωνισμού Τραγουδιού στην Φιλιππιάδα

 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο live του Παιδικού Διαγωνισμού Τραγουδιού που πραγματοποιήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2015 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζηρού. Το κέφι και ο αυθορμητισμός των παιδιών καθώς και το ενθαρρυντικό χειροκρότημα των παρευρισκομένων μετέτρεψαν το διαγωνισμό σε μια μουσική γιορτή που θα μας μείνει αξέχαστη.

 Την παράσταση άνοιξαν όλα μαζί τα παιδιά ενώνοντας τις δυνάμεις τους και ερμηνεύοντας δύο τραγούδια (“ Παλιάτσος”, “Η αγάπη ίσως ξέρει”). Στη συνέχεια ξεκίνησε το διαγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς με πρώτη την ομάδα του Γυμνασίου, δεύτερη την ομάδα των Α´, Β´, Γ´τάξεων του Δημοτικού και τελευταία την ομάδα των Δ´, Ε´,ΣΤ´ τάξεων του Δημοτικού.
Τα παιδιά κατάφεραν να μας ενθουσιάσουν με τις φωνές και την προσπάθεια τους. Εκείνο όμως που μας συγκίνησε ήταν η συνεργασία τους, η αλληλοϋποστήριξή τους και το χειροκρότημα μεταξύ τους. Τα στοιχεία αυτά απέβαλαν κάθε είδους ανταγωνισμό, μετατρέποντας το διαγωνισμό σ᾽ ένα κοινό ταξίδι του οποίου το ομαδικό όφελος υπερτερεί έναντι μιας ατομικής νίκης.
Αποκορύφωμα της βραδιάς αποτέλεσε η παρουσία του κυρίου Νεκτάριου Μαλλά , ο οποίος με την ερμηνεία του καθήλωσε μικρούς και μεγάλους.

 Έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα έδωσε στον διαγωνισμό ο παρουσιαστής αυτού κύριος Μανώλης Ανδρεάδης, ο οποίος λειτούργησε εμψυχωτικά για τα παιδιά περιορίζοντας το άγχος τους.
Όσοι δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην εκδήλωση αυτή θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν στο ΑΡΤ ΤV , που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 22:00. 
Παράλειψη θα ήταν να μην ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτού του live. 
Το ταξίδι του διαγωνισμού συνεχίζεται με επόμενο σταθμό το 2ο live!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ