Δευτέρα, 28/05/2018

Κώστας Μπάρκας: «Κατάντια της ΝΔ να λαϊκίζει πάνω στις ψυχές πνιγμένων παιδιών».

Κώστας Μπάρκας: «Κατάντια της ΝΔ να λαϊκίζει πάνω στις ψυχές πνιγμένων παιδιών».Η πολιτική αντιπαράθεση για το μεταναστευτικό ζήτημα χτύπησε «κόκκινο» στην πρωινή εκπομπή  «Κοινωνία ώρα MEGA», το πρωί της Παρασκευής, 11 Δεκεμβρίου, στην οποία  είχαν προσκληθεί  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας,  ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η εκπρόσωπος  του Ποταμιού, Αθηνά Δρέττα και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
Μεταξύ των θεμάτων που σχολιάστηκαν, το μεταναστευτικό κυριάρχησε. Επιπρόσθετα, αποτέλεσε αφορμή για να ξεδιπλωθεί η συντηρητική ατζέντα της ΝΔ,  η οποία διεκδικεί να «χτίσει» μια «Ευρώπη φρούριο». Μάλιστα,  ο λαϊκισμός και το θράσος της  ξεπέρασε κάθε όριο, καθώς ο εκπρόσωπός της προσπάθησε να χρεώσει στη κυβέρνηση τους πνιγμούς μεταναστών και προσφύγων στο Αιγαίο, παρομοιάζοντας τη Λαμπεντούζα με το Ελληνικό και τη Μυτιλήνη.
Άμεση υπήρξε η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μπάρκα, ο οποίος τόνισε «Κατάντια της ΝΔ να λαϊκίζει πάνω στις ψυχές πνιγμένων παιδιών».
Ερωτηθείς, για τη διάσταση που έχει λάβει το μεταναστευτικό ζήτημα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε « Το μεταναστευτικό είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, δε λύνεται με κραυγές, πρέπει η Ευρώπη να εγκύψει πάνω σ’ αυτό το θέμα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ