Δευτέρα, 28/05/2018

Έξωθεν παρεμβάσεις για τον έλεγχο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας!

Το Σάββατο θα συνεδριάσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Πρέβεζας για την σύσταση σε σώμα του Δ.Σ.

Και ενώ προεκλογικά όπως γνωρίζαμε θα κατέβαιναν 3 διαφορετικές παρατάξεις με 3 ψηφοδέλτια, την τελευταία στιγμή σε σύσκεψή που πραγματοποιήθηκε μεταξύ όλων των υποψηφίων, συμφωνήθηκε να υπάρξει ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο με την προϋπόθεση, ότι τα αξιώματα θα κατανεμηθούν βάση της σειράς εκλογής.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, φαίνεται ότι αυτό το ψηφοδέλτιο κάθε άλλο παρά ενωτικό ήταν… 
Οι πληροφορίες μιλούν ακόμα και για έξωθεν παρεμβάσεις, ώστε η συγκρότηση της νέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων να γίνει και πάλι με ψηφοφορία μεταξύ των μελών, κόντρα σε ότι συμφωνήθηκε, ώστε μια συγκεκριμένη ομάδα  αστυνομικών να εκλέξει τον δικό της πρόεδρο,αψηφώντας την ψήφο των συναδέλφων τους οι οποίοι διάλεξαν πρόεδρο με την ψήφο τους.
Αν τελικά συμβεί αυτό μιλάμε για μία διαδικασία παρωδία η οποία είναι κόντρα στη ψήφο των Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Πρέβεζας, οι οποίοι έδειξαν την προτίμηση τους στην κάλπη και κλονίζει την εμπιστοσύνη μεταξύ των αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας…
Αλήθεια αν αυτοί κοροϊδεύονται μεταξύ τους, εμείς οι πολίτες πως θα τους εμπιστευθούμε ;;;
Το Σάββατο δεν είναι μακριά και έχει ενδιαφέρον να δούμε τελικά αν θα τηρηθούν τα συμφωνηθέντα ή θα υπερισχύσουν οι έξωθεν παρεμβάσεις!!!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ