Κυριακή, 22/04/2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Είδε τον «Διάβολο» μπροστά του και τον σκότωσε!

 Είδε τον «Διάβολο» μπροστά του και όχι τον 79χρονο φέρεται να ισχυρίστηκε ο 56 χρονος δολοφόνος κατά την κατάθεση του στην ασφάλεια Πρέβεζας.

 Ο 56 χρονος ο οποίος έχει ομολογήσει το έγκλημα που διέπραξε μεταφέρθηκε στις 3:20 μ.μ στον εισαγγελέα Πρέβεζας για να απολογηθεί.

 Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για διαταραγμένη ψυχικά προσωπικότητα, μάλιστα στην Λυγιά Πρέβεζας χαρακτηριζόταν ως ο τρελός του χωριού, ενώ φέρεται κατά το παρελθόν να είχε νοσηλευθεί αρκετές φορές σε ψυχιατρική κλινική.

 Αξίζει να σημειωθεί πως παρά την ψυχική του κατάσταση ο δράστης που σκότωσε τον 79χρονο συγχωριανό του με πάνω από 7 πισώπλατες μαχαιριές, φρόντισε να πλύνει τα ρούχα που φορούσε, να βράσει το στιλέτο τύπου «πεταλούδα» και να κάψει τα υποδήματά του, με σκοπό να εξαφανίσει ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του!

 Από την περαιτέρω εξέλιξη της έρευνας προέκυψε επιπρόσθετα, ότι ο δράστης εμπλέκεται στον εμπρησμό Ι.Χ. αυτοκινήτου, που έγινε στις 13 Δεκεμβρίου στην Πρέβεζα, καθώς και σε φθορές σε μνήματα που έγιναν χθες το πρωί, σε νεκροταφείο στη Λυγιά Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα, παρακολούθησε την δεύτερη πρώην σύζυγό του και είδε πως έξω από το σπίτι της, στάθμευσε το αυτοκίνητο του αδερφού του, ο νέος της σύντροφος, ο οποίος ανέβηκε στο σπίτι. Τότε ο δράστης περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό το αυτοκίνητο και το έκαψε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ