Εγχώρια παραγωγή κάνναβης ...Γεμάτη φυτείες η Ήπειρος!!! Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αστυνομία στην Ήπειρο έρχεται αντιμέτωπη με φυτεία Κάνναβης. Αποδεικνύεται κάθε μέρα και περισσότερο πως σε δασικές περιοχές της Ηπείρου πολλοί είναι εκείνοι που καλλιεργούν την δικιά τους φυτεία σε δημόσιο χώρο, ούτως ώστε μάλιστα να μην μπορεί να τους εντοπίσει και κανείς, παρά μόνο επ' αυτοφώρω!!!

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε δασική περιοχή στην Άρτα
Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν (27) δενδρύλλια κάνναβης
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών
Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εντοπίστηκε, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σε δασική περιοχή στην Άρτα, φυτεία αποτελούμενη από είκοσι επτά (27) δενδρύλλια κάνναβης.
Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή στη θέση Ραφτανίτσα Βουλιανών Σκαμνιάς του Δήμου Αρταίων, στο πλαίσιο επιχείρησης εξερεύνησης, φυτεία, αποτελούμενη από (27) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (0,63) έως (1,80) μέτρα, τα οποία χθες (17-12-2015) το μεσημέρι εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν τη φυτεία.

Share on Google Plus

Γράφει η mypreveza gr

Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΕΔ (Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων). Αρχισυντάκτρια του mypreveza.gr