ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην Πρέβεζα θα πραγματοποιηθεί η Γενική εαρινή συνέλευση όλων των εμπορικών επιμελητηρίων Ελλάδος

Με την συμμετοχή του προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γιάννη Γιαμά και εκπροσώπων των 59 Επιμελητηρίων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες, της Γενικής Συνέλευσης, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, οι οποίες φιλοξενήθηκαν στην Πόλη της Λάρισας.
Κύρια θέματα συζήτησης την πρώτη μέρα ήταν η έγκριση πρακτικών της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης, η έγκριση προϋπολογισμού για το 2016, η ενημέρωση υλοποίησης έργου ψηφιακών υπογραφών και καθορισμού οργανικών μονάδων, για την παροχή υπηρεσιών πιστοποίησης του Ελληνικού Δημοσίου ενώ αποφασίστηκε η ίδρυση και λειτουργία του Διεπιμελητηριακού Φορέα Πιστοποίησης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.
Κατά την διάρκεια των εργασιών οριστικοποιήθηκε και η διοργάνωση της Γενικής Εαρινής Συνέλευσης των Εμπορικών Επιμελητηρίων Ελλάδος στην πόλη της Πρέβεζας.
Πρόκειται για μια μεγάλη διοργάνωση μιας και οι εκπρόσωποι και των 59 επιμελητηρίων της χώρας θα βρεθούν στην πόλη μας για 2 ημέρες γνωρίζοντας από κοντά τις ομορφιές της.
Αυτό που μένει είναι να οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία η οποία θα είναι μέσα στην άνοιξη!
Share on Google Plus

Γράφει η mypreveza gr

Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΕΔ (Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων). Αρχισυντάκτρια του mypreveza.gr