Συνάντηση του Δημάρχου Πάργας Αντώνη Νάστα με Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου

Ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας συναντήθηκε σήμερα,  Παρασκευή  20 Νοεμβρίου 2015 στο Δημαρχείο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τους Προέδρους  των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου. Παρόντες και συμμέτοχοι στη συζήτηση, εκτός από τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων ήταν  και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικόλαος Σμπόνιας, καθώς και οι αντιδήμαρχοι κ.Ιωσήφ Σίσκας και κ.Νικόλαος Κασκάνης
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα πεπραγμένα ενός έτους ηγεσίας καθώς και τα προβλήματα του τόπου. Ένας προς ένας, όλοι σχεδόν οι Πρόεδροι έλαβαν τον λόγο, εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους και τα προγραμματικά έργα που θα ήθελαν να υλοποιηθούν σε κάθε τοπική κοινότητα. Υπήρξε μια συλλογική, ειλικρινής και ουσιαστική συζήτηση και  ο κ.Νάστας δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής : «Τα μηχανήματα που παραλάβαμε από την προηγούμενη ηγεσία ήταν σχεδόν κατεστραμμένα. Προσπαθήσαμε να τα επισκευάσουμε ώστε να ανταπεξέλθουν οι υπηρεσίες μας στην υλοποίηση των έργων. Αυτό όμως αποδείχτηκε πολυδάπανο και χρονοβόρο. Επίσης, σε επίπεδο υπαλλήλων τα κενά είναι πολλά λόγω της απόφασης της  προηγούμενης δημοτικής αρχής να κάνει δεκτές πολλές μετατάξεις υπαλλήλων σε άλλους Δήμους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εκκρεμούν πολλές υποθέσεις λόγω έλλειψης προσωπικού. Οι προσπάθειες μας να ενισχύσουμε καίριες θέσεις του υπαλληλικού προσωπικού θα συνεχιστούν με επιμονή γιατί κρίνονται άκρως αναγκαίες για τη λειτουργία του Δήμου…».
Τέλος, ο κ. Νάστας ευχαρίστησε τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων για την αποδοχή της πρόσκλησής του να συναντηθούν και να συζητήσουν πάνω σε μια εποικοδομητική βάση. Επίσης, τόνισε ότι με συνεργασία, οργάνωση και ρεαλιστικούς στόχους ο Δήμος Πάργας, παρά τις τεχνικές και οικονομικές δυσκολίες που βιώνει, όπως και κάθε τοπική αυτοδιοίκηση στη χώρα, θα καταφέρει να ανταπεξέλθει και να λειτουργήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites