Σκληρή απάντηση του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου σε άρθρο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Ορμώμενοι από άρθρο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και από site δυστυχώς της τοπικής κοινωνίας, θα θέλαμε να πούμε στους όποιους «αρθρογράφους» βρίσκονται πίσω από αυτό καθώς και στις όποιες κακοήθειες λέγονται στα καφενεία, ότι εμείς σαν Διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων τα τελευταία 3 χρόνια έχουμε αποδείξει ΕΜΠΡΑΚΤΑ ποιοι είμαστε και τι έχουμε προσφέρει στην ομάδα, φέρνοντας μόνο επιτυχίες, κατακτώντας 2 συνεχόμενα Πρωταθλήματα, 2 Super Cup και ανεβάζοντας την μετά από 20 ολόκληρα χρόνια στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ. Παρόλο ότι υπήρχαν και τότε διάφοροι οι οποίοι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα και σχολιάζοντάς την αρνητικά, στο τέλος διαψεύστηκαν ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ !!!

Όσοι είμαστε στην Διοίκηση , καθένας μας ξεχωριστά και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , έχουμε προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα ( προσωπικό χρόνο, χρήματα, στερώντας τα πολλές φορές και από τις ίδιες μας τις οικογένειες ) για να μπορέσει να φτάσει στο σημείο το οποίο βρίσκεται σήμερα και δεν ανεχόμαστε από κανέναν να μας «συμβουλεύει» και να μας υποδεικνύει για το πώς θα διαχειριζόμαστε τα οικονομικά μας ή αν θα πρέπει να συνεχίσει να βρίσκεται στο Πρωτάθλημα ή όχι , όπως επιγραμματικά αναφέρεται στο συγκεκριμένο άρθρο ‘’ αν συνεχίσει έτσι καλύτερα να φύγει από το πρωτάθλημα να μην πληρώνει και τα έξοδα της αποστολής’’ και συμφωνούμε απόλυτα , σύμφωνα πάντα με το άρθρο, ότι και ο προπονητής κάνει το καλύτερο για την ομάδα, πράγμα το οποίο έχει αποδειχθεί με τους τίτλους και εννοείται ότι έχει την απόλυτη στήριξη της Διοίκησης .

Είναι γεγονός ότι η ομάδα αυτή στήθηκε για την Γ΄ Εθνική , να παραμείνει και γιατί όχι να πρωταγωνιστήσει, και συνάμα μέσα από αυτήν να διαφημιστεί και η περιοχή μας ,αλλά δυστυχώς πάρα πολλές ατυχίες και τραυματισμοί ποδοσφαιριστών, από το στάδιο της προετοιμασίας ακόμη , έχουν σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλές επιλογές και η ομάδα να έχει αυτά τα ατυχή αποτελέσματα , καθώς έχει πέσει το βάρος συνέχεια στους ίδιους ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά η Διοίκηση αυξάνοντας κι άλλο το οικονομικό κόστος ενίσχυσε την ομάδα φέρνοντας 4 ακόμα ποδοσφαιριστές, ελπίζοντας στην πορεία να αλλάξουν τα πράγματα και να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Φανφάρες και διατυμπανισμοί ουδέποτε έχουν γίνει καθώς επίσης και «διθυραμβικές δηλώσεις πριν αρχίσει το πρωτάθλημα και κατά συρροή» όπως το άρθρο υποστηρίζει .

Την καλοπροαίρετη κριτική και τις γνώμες φιλάθλων , όποιων πραγματικά αγαπούν την ομάδα, την θεωρούμε επιβεβλημένη και χρήσιμη και καλό είναι όταν κάποιοι θέλουν να πουν κάτι ,ας το πουν με ονοματεπώνυμο και όχι ‘’κρυμμένοι’’ έξω στα καφενεία ή φωνάζοντας από την εξέδρα κρύβοντας τα πρόσωπά τους ( λίγο πολύ όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι αυτοί οι «γνωστοί-άγνωστοι» ), κριτικάροντας και σχολιάζοντας με άσχημο τρόπο χωρίς να έχουν δώσει την παραμικρή βοήθεια στην ομάδα, αλλά από ότι φαίνεται μόνο από εκεί τους ακούμε και μόνο από εκεί θα συνεχίσουμε να τους ακούμε γιατί δεν έχουν και δεν μπορούν να ασχοληθούν με τίποτα άλλο στην ζωή τους.

Το θέμα του γηπέδου και το γεγονός να έρθει τελικά σε τέτοιο σημείο έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να το έχει ως μόνιμη έδρα στην Γ΄ Εθνική, όπως ξέρουμε όλοι αφορά ΜΟΝΟ την Δημοτική Αρχή , αλλά από την κακεντρέχεια τους το ξέχασαν και αυτό !!! Ήδη κάποιες εργασίες έγιναν και ελπίζουμε να συνεχιστούν έτσι ώστε να είναι έτοιμο μέχρι την ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ (06/02/2016), σύμφωνα με την οποία καταφέραμε και πήραμε άδεια την τελευταία στιγμή , διαφορετικά η ομάδα μας θα είχε ως έδρα της το γήπεδο της Πρέβεζας.

Παρόλα αυτά το θέμα του γηπέδου δεν έχει να κάνει με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και όλα αυτά που ακούγονται προφανώς δημιουργούνται από κάποιους κακοπροαίρετα γιατί θέλουν να δημιουργούν θόρυβο έτσι ώστε να σταματήσει η ομάδα εδώ την πορεία της στην Γ΄ Εθνική, είτε γιατί μπορεί να υπάρχουν συμφέροντα από το να μην είναι το Καναλάκι στην Γ΄ Εθνική, είτε γιατί απλά θέλουν να χλευάζουν και να προκαλούν εντυπώσεις , γιατί μόνο αυτό μπορούν να κάνουν .

Ακόμα και στα δύσκολα οι φίλαθλοι πρέπει να είναι παρών να στηρίζουν αλλά και να υποστηρίζουν την ομάδα αυτή αλλά απ΄ ότι φαίνεται κάποιοι μόνο αυτά περιμένουν για να μιλήσουν χωρίς να έχουν προσφέρει το παραμικρό!

‘Όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους υγιείς φίλαθλους που στηρίζουν την ομάδα με όποιο προσωπικό κόστος όλα αυτά τα χρόνια και είναι παρών σε κάθε αγώνα της και παρ’ όλες τις δυσκολίες συνεχίζουν να την χειροκροτούν!!!

Εμείς σαν Διοίκηση και σαν ομάδα είμαστε καθόλα επιτυχημένοι καθώς όλα αυτά που προαναφέραμε το αποδεικνύουν !!!

Το Δ.Σ του ΠΑΣ Αχέρων


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites