Σε υποστήριξη της Κυβέρνησης “μεταφράζει” την Απεργία ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 12ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

Η σύγκρουση της κυβέρνησης με τους δανειστές εξακολουθεί να αποτελεί έναν παράγοντα που παίζει καθοριστικό ρόλο στις πολιτικές που διαμορφώνονται και επηρεάζουν τη καθημερινότητα, αλλά και το μέλλον όλων μας. Η μάχη για τη σωτηρία της πρώτης κατοικίας, ο αγώνας για ένα κοινωνικά δίκαιο και οικονομικά βιώσιμο σύστημα ασφάλισης, αποτελούν  μερικά από τα πιο κρίσιμα επίδικα της περιόδου που διανύουμε. Στην κατηγορία αυτή ανήκει και το μεγάλο ¨ανοιχτό¨ θέμα της επαναφοράς του πλαισίου θεσμικής προστασίας των εργασιακών δικαιωμάτων, που επαναφέρει τις συλλογικές συμβάσεις και τη διαιτησία.
Η κυβέρνηση σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο δεν πρέπει να μείνει μόνη της, καθώς οι μάχες που δίνει είναι καθοριστικές για όλους μας. Η κινητοποίηση των πολιτών της Πρέβεζας,  διεκδικώντας  την ανατροπή της λιτότητας και των νεοφιλελεύθερων πολιτικών, συνεχίζει να αποτελεί αναγκαιότητα προκειμένου να αλλάξουν οι συνθήκες τόσο στη χώρα μας, όσο και στην Ευρώπη.
Θεωρούμε ότι κάθε συλλογική δράση και κινητοποίηση που στοχεύει στην ήττα των νεοφιλελεύθερων «μονόδρομων», αποτελεί σύμμαχό μας στην προσπάθεια για απαλλαγή της χώρας από τα «δεσμά» των περιοριστικών πολιτικών, που συρρικνώνουν το κοινωνικό κράτος και αυξάνουν τις κοινωνικές ανισότητες.
Η γενική απεργία στις 12 του Νοέμβρη πρέπει να στείλει ηχηρό μήνυμα ότι ο λαός της Πρέβεζας, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι, δεν συμβιβάζονται και δεν εκχωρούν τα δικαιώματά τους. Διεκδικούν ανθρώπινη ζωή, εργασία με δικαιώματα, κοινωνικές παροχές. Διεκδικούν διαφάνεια στη δημόσια ζωή, κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας καλεί  όλους τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, καθώς και τα μέλη του, να συμμετάσχουν μαζικά στη γενική απεργία στις 12 Νοεμβρίου και στη συγκέντρωση στις 10.30πμ, στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites