Και αν μας αντέξει το σχοινί θα φανεί στο Χειροκρότημα!

Ήταν πέρσι τέτοια μέρα όταν το mypreveza.gr συμπλήρωνε τα 2 χρόνια λειτουργίας του …
Θυμάμαι πέρσι δεν ήταν όλα τόσο ρόδινα…γιατί αυτήν ακριβώς την μέρα το mypreveza.gr αναγκάστηκε να αναστείλει την λειτουργία του!Ήταν η μέρα που όλα πέρασαν από το μυαλό μου ακόμα και να ρίξω τίτλους τέλους σε αυτή την προσπάθεια που όπως δείχνουν τα νούμερα έχετε αγκαλιάσει και έχετε αγαπήσει!
Ήταν η μέρα που η αγαπημένη μου φίλη Αλεξία Μπουκουβάλα μου είπε “Όχι, βέβαια, να μην τα αφήσεις να σβήσει. Θα κάνεις το μικρό διάλειμμα που χρειάζεται τώρα και μόλις θα βρεις το ρυθμό σου με το μικρό, κι όσο αυτό θα ξεπετάγεται, θα επανέλθεις, Μην “μοιράσεις” και μη “χαρίσεις” το My Preveza. Θα ρίξεις τους ρυθμούς και μετά πάλι θα φορτσάρεις. Θα έρθει η ώρα που θα το χρειαστείς. Και βέβαια είναι ωραίο να είσαι μικρομάνα, αλλά επειδή είσαι πολύ δραστήρια, θα έρθει η στιγμή που θα θέλεις να κάνεις ξανά πολλά και ωραία πράγματα! “
Και ναι …η Αλεξία είχε δίκιο!!!Λίγους μήνες αργότερα όταν ο μπόμπιρας μου άρχισε να ξεπετάγεται το mypreveza.gr έκανε την μεγάλη αλλαγή και μαζί την μεγάλη επιστροφή….
Ήταν η αγκαλιά όλων σας που μου έδωσε την δύναμη να αρχίσω και πάλι αυτό που ένιωθα ότι είχε μείνει στην μέση.
Τρία Χρόνια μετά την 22η Νοεμβρίου του 2012 και η ζωή μου στο πέρας αυτών των χρόνων άλλαξε κατά πολύ …Παντρεύτηκα, έγινα μάνα και όλες αυτές τις αλλαγές της έζησα μαζί σας, τις ζήσαμε μαζί!!!
Τρία χρόνια μετά  και το mypreveza.gr μετρά πάνω από 2 εκατομμύρια 300 χιλιάδες προβολές σελίδας και πάνω από 1,5 εκατομμύριο καθαρή επισκεψημότητα!Χωρίς SEO και άλλου τέτοιου είδους φθηνά κολπάκια!!!Με μοναδικό μοχλό την δική της δυναμική και την δική σας αγάπη αυτή η σελίδα  παρέμεινε ζωντανή για να σας παρέχει καθαρή,έντιμη, ανεξάρτητη, ειλικρινή και με ΑΠΟΨΗ,ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην πόλη της Πρέβεζας και όχι μόνο!
Τρία χρόνια μετά οφείλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό μου και στις καλές και στις άσχημες στιγμές.Οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους τους επιχειρηματίες της πόλης μας που με εμπιστεύθηκαν και εμπιστεύθηκαν την προβολή της επιχείρησης τους στο mypreveza.gr(Είναι πολλοί δεν θα τους γράψω όλους) δίνοντας του “καύσιμα” για να συνεχίζει να λειτουργεί!Οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθένα από εσάς που με ένα απλό σας κλικ καθημερινά μου δίνεται την δύναμη να συνεχίσω. Ήσαστε όλοι εσείς που μου λέτε μπράβο στα καλά, αλλά μου την λέτε και στα στραβά!Γιατί προσωπικά δεν διεκδικώ το Δημοσιογραφικό αλάθητο ….Μέσα από τα λάθη μου μαθαίνω να γίνομαι καλύτερη, να εξελίσσομαι και να αλλάζω. Γιατί ότι δεν αλλάζει,γεράζει και  ΠΕΘΑΙΝΕΙ.
Θέλω να ευχαριστήσω την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων που μου άνοιξε την πόρτα της και με καλοδέχθηκε στο μεγάλο της σπίτι. Μία Ένωση που δεν μετρά τα ένσημα που κολλάνε οι μεγάλοι Δημοσιογραφικοί Οίκοι στο ΙΚΑ, αλλά τα ένσημα που κολλάνε οι αναγνώστες και που από αυτά έχω ΠΟΛΛΑ!Ήσαστε εσείς που μου τα έχετε κολλήσει και δεν θα σταματήσω ποτέ να σας ευχαριστώ για αυτό!
Θα μου επιτρέψετε όμως πάνω από όλους και από όλα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάποιον που τώρα δεν μπορεί να διαβάσει αυτές τις γραμμές, αλλά μετά από κάποια χρόνια θα μπορέσει … Ευχαριστώ τον μικρό μου γιο, τον Λάμπρο μου, που με καταλαβαίνει, μου συμπαραστέκεται και που το χαμόγελό του μου δίνει ζωή, μου δίνει δύναμη για την ζωή, είναι η ίδια μου η ΖΩΗ!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς και μην ξεχνάτε …Εσείς ήσαστε το mypreveza.gr!!!

Ανδριάνα Σολδάτου


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites