Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017
Ιούν 26, 2017 - Δευ
Preveza GR
Άνεμος 5 m/s, Δ
Πίεση 758.31 mmHg
30°C
Υγρασία 51%
Σύννεφα 20%
Konstas
Ψητοπωλείο ψήνεσαι
Nissan
Alila

Στους δρόμους η Κοινωνία της Πρέβεζας για το Νοσοκομείο-Δυναμικό συλλαλητήριο και πορεία (photos+Videos)

Το αυτονόητο που είναι το δικαίωμα στην υγεία διεκδικεί δυναμικά και συντονισμένα ο Λαός της Πρέβεζας. 
Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή το πρωί και με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου και πορεία στους δρόμους της πόλης. 

 Με βασικό σύνθημα το πάγιο αίτημα της κοινωνίας που είναι η πρόσβαση όλων σε μία δωρεάν δημόσια υγεία ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου συνεχίζει τον εδώ και πολλά έτη αγώνα του για να αποτρέψει το κλείσιμο του.

 Πιθανό κλείσιμο του Νοσοκομείου θα αφήσει χωρίς περίθαλψη έναν νομό 60 χιλιάδων και πλέον κατοίκων σε μια περιοχή που είναι τουριστική και που τα κέντρα υγείας τόσο της Πάργας όσο και του Καναλακίου ουσιαστικά λειτουργούν στα ότι της ασφάλειας.

 Στο πλευρό των εργαζομένων και της κοινωνίας τάχθηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαϊλης, ο οποίος έδωσε το παρόν στο συλλαλητήριο και στον χαιρετισμό του δήλωσε πως θα είναι παρόν στον αγώνα για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου της πόλης.


Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΠΟΕΔΗΝ Χρήστος Γιωτόπουλος δήλωσε και αυτός από την πλευρά της Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων την αμέριστη συμπαράσταση τους στον αγώνα της τοπικής κοινωνίας για αναβάθμιση του Νοσοκομείου της Πρέβεζας.


Χαιρετισμούς απεύθηναν επίσης ο Κώστας Κύρλας Μέλος του ΠΑΜΕ Υγείας.

Ο Τάκης Νικολόπουλος μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων και μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας.

Ο Λάμπρος Ζανίκας Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών συνταξιούχων του Δημοσίου και τέλος ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Στρατής Βουγέλης.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Cuba beach bar

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Ταβέρνα Σκάλωμα
Mango
Lithos
Chill box
Καλλίνικος

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ