Στον απόηχο του show Μπάρκα στην Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Πρέβεζα ...

Και αφού όλη η Ελλάδα μιλά για την κίνηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, να παρακολουθήσει την μαθητική Παρέλαση απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, μαζί με τους πολίτες της Πρέβεζας, ήρθε η ώρα να προβληματιστούμε!!!
Ήταν αλήθεια αυτή η κίνηση του Κώστα Μπάρκα ειλικρινής;;; ή ένα show για να κλέψει τις εντυπώσεις;;; Κάτι που κατάφερε και με το παραπάνω!
Το συμπέρασμα θα το βγάλετε εσείς οι ίδιοι...
Εμείς απλά θα σας παραθέσουμε κάποια δεδομένα με την μορφή ερώτησης!
Αλήθεια,τι είναι πιο ενοχλητικό; Η παρουσία του κ. Μπαρτζώκα στην εξέδρα των επισήμων σε μια παρέλαση στην Πρέβεζα ή τα λογίδρια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής μέσα στον Ναό της Δημοκρατίας την Ελληνική Βουλή;;; (Είδε κανένας τον κ. Μπάρκα να αποχωρεί από την Βουλή, όταν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής ψηφίζουν για το μέλλον των Ελλήνων;;;)
Αλήθεια ποια ήταν η αντίδραση του Βουλευτή κ. Μπάρκα, όταν αποφυλακίζονταν οι κρατούμενοι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για να ψηφίσουν για το μέλλον της Ελλάδας και για να ψηφίσουν για ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση;;;
Αλήθεια η παρουσία του κ. Μπαρτζώκα κατά την κατάθεση στεφάνων γιατί δεν ενόχλησε τον κ. Μπάρκα που κατέθεσε κανονικά το στεφάνι του;;;

Το δικό μας συμπέρασμα είναι ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ
όχι μέσα από υποκριτικά show για το θεαθήναι ...
Share on Google Plus

Γράφει η mypreveza gr

Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΕΔ (Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων). Αρχισυντάκτρια του mypreveza.gr