Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017
Ιούν 27, 2017 - Τρι
Preveza GR
Άνεμος 6 m/s, ΝΔ
Πίεση 758.31 mmHg
26°C
Υγρασία 74%
Σύννεφα 20%
Konstas
Ψητοπωλείο ψήνεσαι
Nissan
Alila

Στο πνεύμα της εποχής ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Γιαμάς

 Ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος φορέα και μάλιστα αιρετός που συμμετείχε στο Πικ Νικ και ποδηλατάδα εποχής που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή στις Κατασκηνώσεις των Αγίων Αποστόλων στο Άγιος Θωμά της Πρέβεζας.

 Είναι φανατικός συλλέκτης Κλασσικών Ποδηλάτων και αυτήν του την αγάπη μας την δείχνει με καμάρι κάθε φορά που του δίνεται  η ευκαιρία.

Μάλιστα σήμερα ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Γιαμάς ήταν ο ένας από τους δυο συμμετέχοντες σε αυτή την πρωτοβουλία που ήταν στο πνεύμα της εποχής, παίρνοντας το καλοδιατηρημένο του Κλασσικό Ποδήλατο και διανύοντας όλη την διαδρομή από την Πρέβεζα στους Αγίους Αποστόλους, αψηφώντας τον καιρό, ο οποίος, αν και εχθρικός στην αρχή, στο τέλος τους έκανε το χατήρι.
Οφείλουμε πάντως να τονίσουμε πως αν και λάτρης της vintage εποχής ο κ. Γιαμάς, είναι ο πιο εκσυγχρονιστικός πρόεδρος που έχει περάσει από το εμπορικό επιμελητήριο της Πρέβεζας, αφού έχει αξιοποιήσει πάρα πολλές από τις δυνατότητες που του δίνει η τεχνολογία και συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην δημιουργία  cloud υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και το Σύστημα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων Ξενοδοχείων και Καταλυμάτων της περιοχής μας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Cuba beach bar

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Ταβέρνα Σκάλωμα
Mango
Lithos
Chill box
Καλλίνικος

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ