Πάντως η ταμπέλα υπάρχει …Έργο φάντασμα στοιχειώνει εδώ και χρόνια την Πρέβεζα!

Σε περίοπτη θέση, κοντά στο ΔΑΚ Πρέβεζας, δεσπόζει εδώ και χρόνια η ταμπέλα για το έργο που κοσμούσε τα προεκλογικά προγράμματα υποψηφίων Δημάρχων, βουλευτών και πάει λέγοντας.
Το έργο αυτό δεν είναι άλλο από το κλειστό Κολυμβητήριο Πρέβεζας που δεν έγινε ποτέ …
Το πρόγραμμα είχε βρεθεί, ο προϋπολογισμός του έργου είχε γίνει, υπήρξε ακόμα και ανάδοχος, όμως αυτό που έλειπε ήταν το πείσμα και η διεκδικητικότητα των πολιτικών που διοίκησαν και διοικούν την πόλη. Η τελευταία πληροφορία που υπάρχει για το έργο αυτό είναι επί δημαρχίας Μιλτιάδη Κλάπα, οπότε και έγιναν οι τελευταίες προσπάθειες να βρεθούν τα κονδύλια για να ξεκινήσουν οι μπουλντόζες. Ο τότε δήμαρχος είχε λάβει υποσχέσεις από το αρμόδειο υπουργείο Πολιτισμού , οι οποίες όπως βλέπετε μέχρι σήμερα δεν τηρήθηκαν …Επί Δημαρχίας Χρήστου Μπαίλη δεν γνωρίζουμε ποια είναι η τύχη του έργου αυτού και αν έχουν γίνει κάποιες κινήσεις για να βρεθεί η χρηματοδότηση από κάποιο νέο πρόγραμμα, καθώς το πρόγραμμα Αθήνα 2004 που μετονομάστηκε σε Ελλάδα 2004 πλέον δεν υφίσταται … Αν πάρουμε παράδειγμα τον τρόπο με τον οποίο η σημερινή δημοτική αρχή “φροντίζει” το ανοιχτό κολυμβητήριο το οποίο πλέον παραδοσιακά αν δεν μπει ο Ιούλης δεν ανοίγει …μάλλον δεν θα πρέπει να ελπίζουμε ότι ασχολήθηκε και πολύ με το θέμα!Η μελέτη της αναδόχου εταιρίας περιλαμβάνει τέσσερα στατικώς ανεξάρτητα κτίρια µε φορείς Ω.Σ., κερκίδες και δυο µεταλλικά στέγαστρα ανοίγµατων 25m και 50m, συνολικού εµβαδού 6.000 m2. Στεγαζόµενες κολυµβητικές δεξαµενές ολυµπιακών διαστάσεων και εκµάθησης.Ενω αν τελικά ξεκινήσει κάποτε και ολοκληρωθεί αυτό το έργο θα είναι κάπως έτσι …

 Πάντως καλό θα ήταν εφόσον  o δήμος δεν κάνει τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση, να πάρει τουλάχιστον την ταμπέλα από εκεί γιατί οι επισκέπτες στο ΔΑΚ θα νομίζουν ότι έχουμε και κλειστό γυμναστήριο, ενώ εμείς καλά καλά δεν μπορούμε να φέρουμε πέρα το ανοιχτό!

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενός κακού, μύρια έπονται; ίσως και όχι!

21/03/2020, 4:14 μμ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΥΓΕΙΑ

Όχι φόβος, μόνο προσοχή…

20/03/2020, 10:37 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ομόφωνο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου

12/03/2018, 1:14 μμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει για τους 58 επιπλέον κλάδους που υποχρεούνται να εγκαταστήσουν POS»

12/03/2018, 12:02 μμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιπλέον 850 αεροπλάνα θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του Ακτίου το 2018

06/02/2018, 11:58 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites