ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ: Ακυρώθηκαν εκδηλώσεις λόγω καλο…καιρίας!!!

Την απέλευθέρωση της Πρέβεζας γιόρτασαν ορισμένοι κι εκλεκτοί Πρεβεζάνοι παρέα με τους αντιπροσώπους του Δικτύου Πάφου, οι οποίοι και συνέφαγαν σε παραλιακή ταβέρνα  για τις λαμπρές (!!!) εορταστικές εκδηλώσεις, όπως και όφειλαν να κάνουν, βέβαια, στα πλαίσια της φιλοξενίας.
Οι καλεσμένοι ήταν περισσότεροι από τους Πρεβεζάνους που γιόρτασαν!
Οι υπόλοιποι άτυχοι που έψαχναν τα χορευτικά και τη βαρκαρόλα, ήταν αυτό ακριβώς: άτυχοι! Τα χορευτικά είχαν ακυρωθεί και όσο για την βαρκαρόλα κανείς δεν ήξερε τίποτα. Ίσως λόγω καλού καιρού. Μας έχει συνηθίσει η δημοτική μας αρχή σε τέτοιες προνοητικότητες! Τόσο προνοητικοί που σύμφωνα με τους ίδιους τους ψαράδες, δεν τους είχαν ενημερώσει  ότι θα κάνανε βαρκαρόλα, γιατί ίσως ξέρανε ότι θα έπρεπε να την ακυρώσουν;;;
Εθεάθησαν και λιγοστοί επισκέπτες που αναζητούσαν τον χώρο διεξαγωγής των εκδηλώσεων… Άραγε είχαν ειδοποιήσει για την αλλαγή του προγράμματος τους επίσημους που είχαν λάβει προσκλήσεις.  Μπορεί και όχι… Άλλωστε, ποιος θα ξεκίναγε να έρθει να τιμήσει με την παρουσία του τις γιορτές για την απελευθέρωση μιας πόλης της όποιας η ίδια η δημοτική αρχή δεν τιμά;
Από δημοσιογραφικής απόψεως κάναμε μία αναφορά ότι ίσως οι εκδηλώσεις ακυρωθούν λόγω κακοκαιρίας,όπως διαρρέονταν, βλέποντας όμως τον πραγματικά καλό σημερινό καιρό, σκεφτήκαμε πως τελικά ίσως γίνουν.
Επίσημη ανακοίνωση από το τμήμα πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας για ακύρωση των εκδηλώσεων δεν λάβαμε…Μόνο ένα δελτίο τύπου το οποίο αναφέρονταν στην Κορύφωση των εκδηλώσεων και μάλλον ο κόσμος από αυτή την λέξη θα έπρεπε να μυρίσει τους όνυχες του …και να καταλάβει από μόνος του ότι οι υπόλοιπες εκδηλώσεις πήγαν άκλαφτες!
Αν το καλοσκεφτείτε …Το μόνο πιο κοντινό στην ημέρα μνήμης, στην 21η Οκτωβρίου του 1912 είναι ότι ο δρόμος που φέρει την αντίστοιχη ονομασία θυμίζει το πώς ήταν πριν από 103 χρόνια… χώμα και λάσπη!

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites