Πέμπτη, 18/01/2018
Ιαν 18, 2018 - Πεμ
Preveza GR
Άνεμος 13 m/s, ΔΒΔ
Πίεση 754.56 mmHg
11°C
Υγρασία 66%
Σύννεφα 40%

Μεγάλη η ανταπόκριση για την εμποροπανήγυρη Φιλιππιάδας!

Μεγάλη υπήρξε η ανταπόκριση των εμπόρων για την εμποροπανήγυρη της Φιλιππιάδας, η οποία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας των αιτήσεων για τις ενοικιάσεις των διαθέσιμων θέσεων πώλησης, υπερκαλύπτεται το σύνολο αυτών!.  
Η εμποροπανήγυρη της Φιλιππιάδας, για την οποία αξίζει να σημειωθεί ότι άρχισε να  λειτουργεί από τα χρόνια της τουρκοκρατίας και θεσμοθετήθηκε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, θα  διεξαχθεί  στον  ειδικά  διαμορφωμένο  χώρο  που  βρίσκεται  στην  περιοχή  της  Γέφυρας  Καλογήρου και θα  είναι  διάρκειας  επτά  ημερών,  σύμφωνα  με  την  ισχύουσα  νομοθεσία. Θα διαρκέσει δηλαδή από  τις 26  Οκτωβρίου  2015  μέχρι  και την 1η  Νοεμβρίου  2015.
 «Το ενδιαφέρον για την εμποροπανήγυρη είναι ανέλπιστα μεγάλο. Τα μηνύματα που έστειλε πρόσφατα η έκθεση προϊόντων η οποία πραγματοποιήθηκε στην Άρτα, είναι ιδιαίτερα θετικά. Ο κόσμος σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές δείχνει να εμπιστεύεται αλλά και να προτιμά να κάνει τα ψώνια του σε ανάλογες αγορές.  Με την ευκαιρία θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής, να επισκεφθεί και να στηρίξει την εμποροπανήγυρη. Στόχος μας είναι η αναβάθμιση της εμποροπανήγυρης και η μεταφορά της σε άλλο χώρο» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής Νικόλαος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ