Η Α.Ε Πρέβεζας επικράτησε του ΠΣ Πρέβεζας στο τοπικό ντέρμπι!

 Με σκορ 1-2 και ένα χαμένο πέναλτι η Α.Ε Πρέβεζας επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι του ΠΣ Πρέβεζας για την 5η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

Στο 13ο λεπτό ο Νταλιάρδας  με ένα εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την Ένωση και στέλνοντας την στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Η υπεροχή της Α.Ε σε όλο το ματς ήταν ξεκάθαρη γεγονός που επισφράγισε ο Ζέρης στο 68′ που με ένα πολύ ωραίο πλασέ διεύρυνε το προβάδισμα της ένωσης και γράφοντας το 0-2.

Παρότι η Ένωση είχε άνετο προβάδισμα 2 τερμάτων ο ΠΣ δεν εγκατέλειψε τον αγώνα και το 85΄με ένα πολύ ωραίο πλασέ του Ανεμοζάλη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το ματς πήρε άλλη τροπή και έγινε ένα ντέρμπι για γερά νεύρα αφού ο ΠΣ βγήκε στην αντεπίθεση, διεκδικώντας ένα γκολ για την ισοφάριση. Τέλος στο όνειρο έβαλε το μαρκάρισμα του Σπυρόπουλου ο οποίος λίγο πριν συμπληρωθεί το 90 λεπτο τράβηξε από την φανέλα τον επιθετικό της Ένωσης , τον Ζέρη αναγκάζοντας τον διαιτητή να δείξει την άσπρη βούλα και να βγάλει την κίτρινη κάρτα, την δεύτερη του παίχτη στο παιχνίδι.

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Σκαμνέλος, το σουτ του οποίου μπλόκαρε με μια εκπληκτική επέμβαση ο τερματοφύλακας του ΠΣ ο Λιάσκος κρατώντας έτσι το σκορ στο 1-2 το οποίο ήταν και το τελικό, βάζοντας την Ένωση στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Διαιτητής του Αγώνας ήταν ο κ. Μπαϊλης ο οποίος αναγκάστηκε να δείξει αρκετές φορές την κίτρινη κάρτα σε παίκτες και των δύο ομάδων για τα σκληρά τους μαρκαρίσματα, αλλά και για διαμαρτυρία.
Βοηθοί ήταν οι  Τσόγκας και Γκόρος

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων ήταν
Για τον γηπεδούχο ΠΣ Πρέβεζα:(Προπονητής Θωμάς Βασιλειάδης): Λιάσκος, Τουργέλης (21′ Καρπούζος – 63′ Κτενάς), Ριστάνης, Μπασιαδήμας, Σπυρόπουλος, Τσιόκας, Μπρούβας, Κονάκης, Φραγκολιός (70′ Ανεμοζάλης*), Γκίνι, Καρίπογλου.

Για την φιλοξενούμενη ομάδα ΑΕ Πρέβεζας (Προπονητής Κώστας Αμάραντος): Βασιλάκος, Σκαμνέλος Δ., Ζήσης, Δαρδαμάνης, Σκαμνέλος Χ., Κουτρούμπας, Κώστας (73′ Τσούτσης), Ζέρης* (90′ Γκούρας), Ζιώγκας, Πανταζής (80′ Λεόπουλος), Νταλάρδας*.
Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα κάνοντας κλικ ΕΔΩ


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites