Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017
Ιούν 26, 2017 - Δευ
Preveza GR
Άνεμος 5 m/s, Δ
Πίεση 758.31 mmHg
30°C
Υγρασία 51%
Σύννεφα 20%
Konstas
Ψητοπωλείο ψήνεσαι
Nissan
Alila

Άκρως ενδιαφέρουσα Ημερίδα του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας

Μια άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι είτε ήταν άνεργοι αλλά ακόμα και εκείνοι που ήταν εργαζόμενοι.

 Η Ημερίδα Πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ Ηπείρου στην Πρέβεζα στα πλαίσια του Έργου “ΔΙΚΤΥΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ”

 και είχε σαν στόχο την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για την αγορά εργασίας και τους τρόπους που εκείνοι μπορούν στοχευμένα και συντονισμένα να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας! 

 Στην ημερίδα χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΙΝΕ ΓΣΕΕ Ηπείρου κ.  Χονδρός Παύλος.
Για το «ΔΙΚΤΥΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ»
μίλησε ο Προϊστάμενος του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Ηπείρου κ. Πολυμέρης Πούλιος

Η κα. Ζάβρα Ευρυνόμη, Επιστημονική Συνεργάτης του προγράμματος για την Ήπειρο ανέπτυξε το «Πρόγραμμα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας για απόφοιτους ΙΕΚ, ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ»

Η κα Γκαντώνα Γεωργία, Ψυχολόγος, Διδάκτωρ Συμβουλευτικής Ψυχολογίας ανέλυσε το θέμα της «Διαχείρισης άγχους εργαζομένων και ανέργων»

Η κα Μανιφάβα Χριστίνα, Οικονομολόγος – Σύμβουλος σταδιοδρομίας ανέλυσε το θέμα της  «Αναβάθμισης επαγγελματικού προφίλ -και τιςΤεχνικές εξεύρεσης εργασίας»

Και τέλος ο κ. Τσούτσης Παναγιώτης, Σύμβουλος επιχειρήσεων μίλησε για τις «Διαδικασίες αίτησης και στάδια υλοποίησης έναρξης ατομικής επιχείρησης»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Cuba beach bar

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Ταβέρνα Σκάλωμα
Mango
Lithos
Chill box
Καλλίνικος

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ