Σκηνικό …ανατροπής στο Νομό Πρέβεζας;

Οι αποχωρήσεις κορυφαίων και αξιόλογων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Μιχάλης Νόβας, ο Αντώνης Κυνηγός, ο Νίκος Λιβιεράτος, ο Βαγγέλης Καινούργιος και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Μπάμπης Πάνης και η προσχώρηση τους στην Λαϊκή Ενότητα φαίνεται να έχουν κόψει τον αέρα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό, ο οποίος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βαφτεί με μπλε χρώμα στον εκλογικό χάρτη.
Από την άλλη νέα δυναμική στην Πρέβεζα φαίνεται να παρουσιάζει η Δημοκρατική Συμπαράταξη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.Μετά από το πολύ καλό ξεκαθάρισμα λοιπόν διαφαίνεται ότι στο Νομό της Πρέβεζας δειλά δειλά ο ήλιος ο Πράσινος μπορεί να ανατείλει ξανά …Η δυναμική πάντως υπάρχει!Η πορεία της Στέλλας Βαρτελλάτου στις εκλογές του Ιανουαρίου ήταν μια πολύ καλή αρχή και όπως όλα δείχνουν θα έχει και πολύ καλή συνέχεια!
Το Ποτάμι στην Πρέβεζα δείχνει να είναι ήρεμη δύναμη, καθώς έχει δημιουργήσει μία σταθερή βάση και δείχνει να οργανώνεται συνεχώς ωστόσο δεν θα πρέπει να περιμένει και πολλά από τις προσεχείς εκλογές.
Όσον αφορά την Χρυσή Αυγή, από την ωριμότητα που έδειξε ο λαός μας στο πολύ σημαντικό θέμα των προσφύγων φαίνεται να κρατιέται στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες εκλογές, ωστόσο στο Νομό Πρέβεζας η πορεία της ίσως να είναι και πτωτική αφού αν συγκρίνουμε την Πρέβεζα με άλλους Νομούς της χώρας, έχουμε την μικρότερη εισροή μεταναστών και αυτό αποτυπώνεται και δημοκοπικά.
Οι ΑΝΕΛ δείχνουν να παίρνουν πολύ χαμηλό ποσοστό στην περιοχή μας ακολουθώντας την κατρακύλα του κόμματος Πανελλαδικά, ενώ ΚΚΕ και λοιπά κόμματα φαίνεται να διατηρούν ακέραιες τις δυνάμεις τους.
Λίγο πολύ αυτά που σας μεταφέρουμε πιο πάνω τα γνωρίζουν και τα επιτελεία των κομμάτων στο Νομό Πρέβεζας τα οποία έχουν ξεκινήσει αγώνα δρόμου για το ποιο θα κάνει το καλύτερο photo finish …

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites