Ένας αγώνας Beach Volley για τον Δημήτρη Νικολό-Συγκινησιακά φορτισμένο το κλίμα στην συνέντευξη τύπου (photos+ Video)

Σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η συνέντευξη τύπου για των North Area Circuit που ξεκίνησε σήμερα στην Κυανή Ακτή.

Οι διοργανωτές των αγώνων μίλησαν στα τοπικά Μ.Μ.Ε ενημέρωσης για τους αγώνες οι οποίοι είναι αφιερωμένοι στην μάχη που δίνει τους τελευταίους μήνες για να γυρίσει και πάλι κοντά μας, ο πρώην πρόεδρος του Α.Ο Πρέβεζας και πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Πρέβεζας Δημήτρης Νικολός.

Ο εμπνευστής αυτής της διοργάνωσης Θεοδόσης Σπαής αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες του North Area, ευχαρίστησε τις επιχειρήσεις που συνέβαλαν οικονομικά για να γίνει πραγματικότητα αυτή διοργάνωση, το επιμελητήριο Πρέβεζας και το πρόεδρο του Γιάννη Γιαμά , ο οποίος παρά τις δύσκολες συναισθηματικά ημέρες που περνά λόγω του χαμού του αγαπημένου του αδελφού, στάθηκε αρωγός της όλης προσπάθειας και τον Δήμο Πρέβεζας. Ο κ. Σπαής τόνισε μεταξύ άλλων πως πρόκειται για μία μεγάλη διοργάνωση που αποτελεί αθλητικό γεγονός για όλη την Ήπειρο και συμβάλει στην τουριστική προβολή της Πρέβεζας.

Η πρόεδρος του Α.Ο Πρέβεζας καλωσόρισε και αυτή με την σειρά της τους συμμετέχοντες και εξέφρασε την επιθυμία της αυτό το τουρνουά να γίνει θεσμός για την πόλη ενώ  κλείνοντας τον χαιρετισμό της αναφέρθηκε στον πρώην πρόεδρο του Α.Ο Πρέβεζας Δημήτρη Νικολό λέγοντας ” Αυτές τις ώρες το μυαλό όλων μας είναι στον Δημήτρη”

Ο Τεχνικός Διευθυντής του North Area, ευχαρίστησε την πόλη μας για την πρόσκληση και τόνισε πως από την πλευρά τους έγιναν τα πάντα ώστε να έρθουν οι καλύτεροι αθλητές του αγωνίσματος. Δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που ο κόσμος της Πρέβεζας ήδη έχει αγκαλιάσει τους αγώνες μιας και η παρουσία του στα γήπεδα της Κυανής Ακτής ήταν επιβλητική.

Ο Υπεύθυνος διαιτησίας των αγώνων Νέστορας Βασιλειάδης είπε πως οι αθλητές που θα αγωνιστούν στην πόλη της Πρέβεζας είναι από τους καλύτερους αυτή την στιγμή στην χώρα και το επίπεδο της διοργάνωσης θα είναι πολύ υψηλό.

Ο αδελφός του Δημήτρη, Βρίλης ευχαρίστησε με την σειρά του όλους όσους συνέβαλαν για να γίνει πραγματικότητα αυτό του τουρνουά, ενώ εμφανώς συγκινημένος μετέφερε στους παρευρισκομένους τη χαρά του Δημήτρη όταν πληροφορήθηκε το γεγονός μιας και είναι λάτρης του αθλήματος. ” Ίσως είναι η πρώτη φορά μέσα σε αυτούς τους 9 δύσκολους μήνες που ο Δημήτρης χαμογέλασε” είπε φορτίζοντας συναισθηματικά το κλίμα.  Ευχαρίστησε εκ μέρους της οικογένειας τον Θεοδόση Σπαή για την στήριξη που έχει προσφέρει όλο αυτό το διάστημα που ο Δημήτρης μάχεται για να γυρίσει κοντά μας.

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου λάτρης του αθλήματος,  ήρθε στην πόλη μας για να συμμετάσχει και αυτή στο Circuit, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και δήλωσε χαρούμενη που το άθλημα του beach Volley βρίσκει υποστηρικτές στην ελληνική περιφέρεια. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις κρίσιμες ώρες τις οποίες διανύει η πατρίδα μας. “Σε μία εξόχως διχαστική εβδομάδα για τον ελληνικό λαό χαίρομαι ιδιαίτερα που καταφέραμε να είμαστε όλοι εδώ, για κάτι που όλους μας ενώνει.Ο Αθλητισμός είναι ένα από αυτά που μας ενώνουν. Όπως είναι και χιλιάδες άλλα πράγμα τα αυτά που μας ενώνουν και θα πρέπει να τα σκεφτούμε και να τα βρούμε και να τα διεκδικήσουμε” . Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ευχήθηκε με την σειρά της στον Δημήτρη Νικολό να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον κρατά μακρυά μας τους τελευταίους 9 μήνες, ελπίζοντας του χρόνου να τον δούμε στα γήπεδα. όπως είπε χαρακτηριστικά.

Εκ μέρους του Δήμου Πρέβεζας τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού κ. Συγκούνας Ευάγγελος.

Στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά θα αγωνισθούν μεγάλα ονόματα του ελληνικού Beach Volley, ανάμεσα τους η Διεθνής Χριστίνα Παρασκευαΐδου και ο Σαφόγλου, δύο αθλητές οι οποίοι έχουν προσφέρει διακρίσεις και μετάλλια στην χώρα μας σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο.

 Την Παρασκευή το μεσημέρι ξεκίνησαν τα προκριματικά, ενώ όπως προαναφέραμε σήμερα Σάββατο από τις 9:00 το πρωί θα διεξαχθούν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού beach volley να παίζουν στην Πρέβεζα..

Πλούσιο φωτορεπορτάζ το οποίο θα ανανεώνεται συνεχώς μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
Τα βίντεο θα ανέβουν τις επόμενες ώρες.

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites