Δευτέρα, 23/07/2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ήρθε το καλοκαίρι και η «μπάλα» χάθηκε!

Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από το mypreveza.gr έχουμε εκθειάσει τις προσπάθειες του Αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Παύλου Σαραμπασίνα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε καθώς θεωρούμε πως το παλεύει και έχει βάλει τάξη σε πολλά πράγματα.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως επί των ημερών του τα έξοδα στα καύσιμα του τομέα καθαριότητα έχουν μειωθεί κατά 50% σε σχέση με την προηγούμενη τετραετία.
Αυτά είναι σημαντικά επιτεύγματα, αλλά δεν λείπουν και οι παραφωνίες. Συνηθίζεται κάθε καλοκαίρι το πράγμα με την καθαριότητα να μπλοκάρει και η φετινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση. Η εικόνα που βλέπεται είναι έξω από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας,δίπλα από την είσοδο, εκεί όπου καθημερινά εισέρχονται παιδιά. Όπως μας κατήγγειλαν γονείς του σχολείου αυτή η εικόνα με το σκουπιδαριό έξω από το σχολείο δεν είναι σημερινή. Τα σκουπίδια στο σημείο κοντεύουν να κλείσουν εβδομάδα. Δεν γνωρίζουμε αν αυτοί που μας κατήγγειλαν το θέμα, ενημέρωσαν την αρμόδια υπηρεσία του δήμου, ωστόσο και μόνο το γεγονός ότι καθημερινά περνά η σκουπιδιάρα και αδειάζει τους κάδους και κανείς από τους υπαλλήλους δεν φιλοτιμήθηκε να ενημερώσει, αυτό από μόνο του αποτελεί πρόβλημα και καλούμε τον κ. Σαραμπασίνα να το λύσει γιατί το καλοκαίρι αναμένεται …καυτό στον τομέα του και το στοίχημα που πρέπει να κερδίσει είναι δύσκολο και μεγάλο!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ