Γιάννη και Μαρία, ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

Εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν σήμερα για το κατάστημα που έχουν αγαπήσει όλοι οι Πρεβεζάνοι, για την αισθητική του και την Nisiώτικη ομορφιά του που κάνει την πόλη μας να θυμίζει κοσμοπολίτικο νησί!Ο Γιάννης και η Μαρία μας μοίραζαν συνεχώς όμορφα χαμόγελα ευτυχίας, μιας και σε μια τόσο σημαντική μέρα για την επαγγελματική τους ζωή, ήταν όλοι στο πλευρό τους. Φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες ήταν όλοι εκεί …
Ο Στέφανος Καλλίνικος με την Κατερίνα Μήτσουρα και την μικρή Ζωή που έβαλαν και αυτοί το χεράκι τους με τα Θαλασσόξυλα Πρέβεζας , ώστε το decor του καταστήματος από την πρώτη κιόλας ματιά να μας ταξιδεύει στα στενά σοκάκια των φιλόξενων νησιών του Αιγαίου . . .ήταν και αυτοί εκεί!

  Όσοι βρέθηκαν σήμερα στα εγκαίνια του καταστήματος είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ρούχα υψηλής αισθητικής, κορυφαίας ποιότητας για γυναίκες και άνδρες και μάλιστα, σε πολύ προσιτές τιμές.

 Έξω από το κατάστημα όσοi περνούσαν σήμερα από την Ανδριανουπόλεως, τους περίμενε ένας ωραίος μπουφές με φανταστικές λιχουδιές, αλλά φανταστικά κοκτέιλς αφού τα παιδιά έστησαν και ένα μικρό μπαράκι.

 Ο Γιάννης Σιρανίδης και η Μαρία Μερκούρη μας δείχνουν τον δρόμο για έξοδο από την κρίση αφού είχαν το όνειρο και τόλμησαν να το κάνουν πραγματικότητα χωρίς φόβο, γιαυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια!
Από το mypreveza.gr Γιάννη και Μαρία, καλές δουλειές! ! !

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites