Δευτέρα, 18/06/2018

Συνάντηση του Δημάρχου κ.Μπαϊλη με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ.Γεωργάκο και τον διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής κ.Οικονόμου.

Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας κ.Μπαϊλη με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ.Γεωργάκο και τον διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου κ.Οικονόμου.
.
Τον διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και τον διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Γρηγόρη Οικονόμου  δέχτηκε στο  γραφείο του ο Δήμαρχος Πρέβεζας  Χρήστος Μπαϊλης.
Οι κ.Γεωργάκος και Οικονόμου ενημέρωσαν τον κ.Μπαϊλη καθώς και τον πρόεδρο του Δημ.Συμβουλίου Γιώργο Φραγκούλη  για το οξύτατο πρόβλημα που δημιουργεί η τρίμηνη μετακίνηση της  γιατρού Γερασιμούλας Σακκά  από την  Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πρέβεζας  στο Νοσοκομείο της Λευκάδας  ζητώντας την παρέμβασή του προς τις αρμόδιες αρχές έτσι ώστε να  δρομολογηθεί η άμεση ανάκληση της απόφασης.
Ο κ.Μπαϊλης επεσήμανε  ότι είναι αλληλέγγυος στον αγώνα  που καταβάλλεται όχι μόνο για την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος αλλά και για τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν την δημόσια υγεία   , ενημερώνοντας για την επιστολή που ήδη εστάλη προς τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ  (με κοινοποίηση στο Υπουργείο Υγείας καθώς και στους τοπικούς φορείς) .
Στην επιστολή τονίζεται η συνεχής και συστηματική υποβάθμιση της παροχής υπηρεσιών Υγείας στο Νομό  ενώ  ζητείται η άμεση ανάκληση της μετακίνησης της γιατρού αφού σε διαφορετική περίπτωση, η Καρδιολογική Κλινική οδηγείται σε κλείσιμο με ότι αυτό συνεπάγεται για όλους μας   στην δύσκολη συγκυρία που διανύουμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ