Συνάντηση του Δημάρχου κ.Μπαϊλη με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ.Γεωργάκο και τον διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής κ.Οικονόμου.

Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας κ.Μπαϊλη με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ.Γεωργάκο και τον διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου κ.Οικονόμου.
.
Τον διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και τον διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Γρηγόρη Οικονόμου  δέχτηκε στο  γραφείο του ο Δήμαρχος Πρέβεζας  Χρήστος Μπαϊλης.
Οι κ.Γεωργάκος και Οικονόμου ενημέρωσαν τον κ.Μπαϊλη καθώς και τον πρόεδρο του Δημ.Συμβουλίου Γιώργο Φραγκούλη  για το οξύτατο πρόβλημα που δημιουργεί η τρίμηνη μετακίνηση της  γιατρού Γερασιμούλας Σακκά  από την  Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πρέβεζας  στο Νοσοκομείο της Λευκάδας  ζητώντας την παρέμβασή του προς τις αρμόδιες αρχές έτσι ώστε να  δρομολογηθεί η άμεση ανάκληση της απόφασης.
Ο κ.Μπαϊλης επεσήμανε  ότι είναι αλληλέγγυος στον αγώνα  που καταβάλλεται όχι μόνο για την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος αλλά και για τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν την δημόσια υγεία   , ενημερώνοντας για την επιστολή που ήδη εστάλη προς τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ  (με κοινοποίηση στο Υπουργείο Υγείας καθώς και στους τοπικούς φορείς) .
Στην επιστολή τονίζεται η συνεχής και συστηματική υποβάθμιση της παροχής υπηρεσιών Υγείας στο Νομό  ενώ  ζητείται η άμεση ανάκληση της μετακίνησης της γιατρού αφού σε διαφορετική περίπτωση, η Καρδιολογική Κλινική οδηγείται σε κλείσιμο με ότι αυτό συνεπάγεται για όλους μας   στην δύσκολη συγκυρία που διανύουμε.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενός κακού, μύρια έπονται; ίσως και όχι!

21/03/2020, 4:14 μμ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΥΓΕΙΑ

Όχι φόβος, μόνο προσοχή…

20/03/2020, 10:37 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ομόφωνο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου

12/03/2018, 1:14 μμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει για τους 58 επιπλέον κλάδους που υποχρεούνται να εγκαταστήσουν POS»

12/03/2018, 12:02 μμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιπλέον 850 αεροπλάνα θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του Ακτίου το 2018

06/02/2018, 11:58 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites