Τρίτη, 20/03/2018

Προσγειώθηκε το πρώτο αεροπλάνο της Aegean στο Άκτιο! ! ! (photo)

Με 24 επιβάτες έφτασε το βράδυ της Τρίτης 2 Ιουνίου 2015 το πρώτο αεροπλάνο της Aegean Airlines στο αεροδρόμιο του Ακτίου.Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στις 21:15 μ.μ, ενώ εντός τους αεροδρομίου τους επιβάτες και το πλήρωμα περίμενε μια μικρή υποδοχή από φορείς της Πρέβεζας και της Λευκάδας.

Η Aegean Airlines προσγειώνεται για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο του Ακτίου , ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το αεροπλάνο που πραγματοποίησε την πρώτη πτήση ήταν των Ολυμπιακών Αερογραμμών, αφού οι δύο ελληνικές αεροπορικές εταιρείες εδώ και δυο χρόνια έχουν συγχωνευθεί.

Την τελευταία φορά που ελληνική εταιρεία πραγματοποίησε πτήση από το Ελευθέριος Βενιζέλος στο Άκτιο ήταν πριν από 4 χρόνια και η εταιρεία αυτή ήταν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές του Ομίλου MIG τότε…

Η Aegean έχει προγραμματίσει τρεις πτήσεις την εβδομάδα από την Αθήνα στο Άκτιο και αυτό είναι κάτι που αναβαθμίζει κατά πολύ το ρόλο του Αεροδρομίου του Ακτίου ως περιφερειακό Αεροδρόμιο.

Μετά την υποδοχή στην οποία παρεβρέθησαν ο Ανιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου , οι Πρόεδροι των εμπορικών επιμελητηρίων Πρέβεζας , Λευκάδας κύριοι Γιαμάς και Σκιαδαρέσης,η ένωση Ξενοδόχων Νομού Πρέβεζας με τον Πρόεδρο της κ. Ιωσήφ Ντούσκα και ο Σύλλογος Εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος με τον πρόεδρο του κ. Σπύρο Κόκκαλη, στις 10:15 μ.μ το Αεροπλάνο της Aegean αναχώρησε  για το ταξίδι της επιστροφής προς αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με 23 επιβάτες ( στην πλειοψηφία τους Πρεβεζάνοι) και με μια γλυκιά γεύση από την Πρέβεζα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ