Τετάρτη, 21/03/2018

ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ:“ Ο Δήμος Πρέβεζας. στηρίζει την προσπάθεια για την διεκδίκηση του τίτλου “Ιωάννινα-Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021”

Στην σύσκεψη  που συγκαλεί αύριο Πέμπτη και ώρα 11 το πρωί  ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας με την συμμετοχή των Δημάρχων της Ηπείρου θα παραβρεθεί ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης.
Αντικείμενο της σύσκεψης είναι ο συντονισμός των προσπαθειών  για την διεκδίκηση του τίτλου “Ιωάννινα-Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021” που έχει  αναλάβει ο Δήμος Ιωαννίνων.
Οπως τονίζει στην πρόσκλησή του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων “τίποτα δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την στήριξη όλων των Δήμων της Ηπείρου , ο οποίοι πέραν του ότι  έχουν να επιδείξουν σημαντικούς φυσικούς και πολιτιστικούς πόρους, διαθέτουν ανθρώπινο δυναμικό , ικανό να συμβάλλει  στην διαμόρφωση μιας νέας πολιτιστικής στρατηγικής, που όλοι μαζί θα χαράξουμε για να βγάλουμε την Ηπειρο από την απομόνωση και την εσωστρέφεια.
“Οι συνθήκες θεωρώ   , είναι ιδανικές σήμερα, αφού οι μεγάλοι οδικοί άξονες των καθιστούν και πάλι κόμβο μεγάλων εμπορικών οδών, για μεταφορα προιόντων, ηθών, εθίμων, ιδεών, λαών” σημειώνει ο κ.Μπέγκας συμπληρώνοντας  ότι  πρόθεση του Δήμου Ιωαννιτών είναι  να περιλαμβάνει δράσεις όχι μόνο στα Ιωάννινα , αλλά και στην ευρύτερη  περιοχή  της Ηπείρου..

*Τα παραπάνω γράφονται σε Δελτίο τύπου του Δήμου Πρέβεζας και χωρίς να θέλουμε να κάνουμε τον συνήγορο το Διαβόλου, καλό είναι να στηρίζουμε τις προσπάθειες Νομών της Ηπείρου, αλλά η στήριξη αυτή ας είναι ανταποδοτική …Δηλαδή ας έρθει και ο κ. Μπέκας να στηρίξει τα ΑΚΙΑ Τρίαθλον, το Preveza Jazz Festival, το Καρναβαλικό Κομιτάτο της Πρέβεζας και ένα σωρό πολιτιστικές δράσεις της πόλης μας που τα Γιάννενα μέχρι σήμερα απουσιάζουν επιδεικτικά …
Δηλαδή περιμένουμε τους Γιαννιώτες να στηρίξουν ένθερμα όλους τους θεσμούς της Πρέβεζας!!!  
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ