Πέμπτη, 22/03/2018

ΠΡΕΒΕΖΑ:«H χαρά να κερδίζεις κάθε φορά που ψωνίζεις!» και στο Θεσπρωτικό

Ένα νέο κατάστημα  AB Food Market με την σφραγίδα της γνωστής αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος άνοιξε εδώ και κάποιες εβδομάδες στο Θεσπρωτικό.

 Όπως και σε όλα τα ΑΒ food market πανελλαδικά, έτσι και στο κατάστημα του Θεσπρωτικού οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα από μία τεράστια ποικιλία επώνυμων προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Το φιλικό και οικείο περιβάλλον υπόσχεται άνετες αγορές στοχεύοντας στην κάλυψη των κύριων αγορών της εβδομάδας, καθώς και των καθημερινών αναγκών των καταναλωτών.

Οι καταναλωτές που επισκέπτονται το κατάστημα  ΑΒ food market στο Θεσπρωτικό, έχουν τη χαρά να κερδίζουν κάθε φορά που ψωνίζουν με πολλούς τρόπους: • Μέσα από τις μεγάλες τηλεοπτικές προσφορές • Μέσω του φυλλαδίου με ακόμα περισσότερες προσφορές που μπορούν να βρουν στα καταστήματα ΑΒ • Με την κάρτα AB Plus, αφού κάθε φορά που συγκεντρώνουν σε αυτήν 200 πόντους, εξασφαλίζουν μία επιταγή έκπτωσης 6€ • Αλλά και με τη μεγαλύτερη ποικιλία από τα πιο ποιοτικά προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

Η χαρά να κερδίζεις κάθε φορά που ψωνίζεις. Μόνο στα ΑΒ. Που αλλού;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ